Нека им оди. Мислам, кој сака нека оди. Нашиот фан клуб си организира во Бони, тоа сакав да кажамJa sum za Boni, ama glea Bodo na fbook pisal ke im odel na kokoskite u 9ka
![]()
![]()
![]()
Dobro be, ne ne tepaj obajcata, jas samo prasavНека им оди. Мислам, кој сака нека оди. Нашиот фан клуб си организира во Бони, тоа сакав да кажам![]()
ко нас што ни доаѓаа од јунајтед...пизди тоа ептен, уште па да скокаат ако даат гол...ауууJa sum za Boni, ama glea Bodo na fbook pisal ke im odel na kokoskite u 9ka
![]()
![]()
![]()
Имаше еден тука од manure, коа најпедерската победа у светот ја доживеаја (црвениот на Шелви и дајвот на Валенсија), по утакмицата на форумов пишува "јас гледав кај нив, у дувлото на лавот"ко нас што ни доаѓаа од јунајтед...пизди тоа ептен, уште па да скокаат ако даат гол...аууу
али не би, тотално се немало потреба
Имаше еден тука од manure, коа најпедерската победа у светот ја доживеаја (црвениот на Шелви и дајвот на Валенсија), по утакмицата на форумов пишува "јас гледав кај нив, у дувлото на лавот"![]()
Па добредојде бе другарче, чим си ми фан ја ептен те сакам и ако си од Скопје (или ако барем тука си некад за време на викенди) те поканувам да гледаме заедно у Бони, да се дружиме и да навиваме. Тоа од мене, од Дивајдерот ќе му побараш од ракијчето Ливерпулско победничко и тоа е тоа. Скаузерот исто иде, али него никој не го сака, такада мирна главаPozz decki odamna sum fan na liverpool od 2003-4,predhodno bev epten zapalen po fiorentina.Ve pratam 3god. i nekako poradi mnogu ekspreti ovde ne sakav da pisuvam poradi slabi nervi i za da ne jadam****** toa sto ne e za jadenje.Revoltiran bev poradi nekoj fanovi ovde sto plukaa bez veza po uprava,gazdi,trener itn i zaradi toa ne sakav da pisuvam ama od sega raat nema da imate od meneNe mi bese jasno zosto povekjeto ovde ne gi sakaa admminite na facebook stranata I JAS SUM MOCKO amo posle poslednite nivni ANALIZI kako toa Stivi bil kriv za porazot od man cit.. i toa objava od mk portal EKIPA,mi stana jasno zosto e toa taka....manje bitno...Inaku fan sum na Riki i Divajdero,a Rozenberg i Skaus...me strasno vadat od kontakt
Bez losi misli
YNWA