Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Поточно, ова би го рекол...:) Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
како и да е, ќе цитирам другар, па Макси постои човеку......он пости, се појави од нигде и никаде и ги силуваше противничките играчи на последователни три утакмиц.....а Хангелан....па гзот кофа му е направен од суарез......класично силување му даде.....онака, баш класично!!! RAPE!!!!! чекав да помине време некое па да искоментирам, зошто сум полн со емоции....човеку, сакам да заспијам сега и да се разбудам на средина на август, таман пред да почне прво коло!!!!! јас на ваква добра игра и победи над фулам се дерам како ненормален и пијам од радост......па што би направил да освоиме ПЛ.....би го истетовирал Кени на фаца во афект....хахахахаха!!!!
На тоа мислев де :)
За заспивање чекај прво трансферите да ги видиш и тоа фаца ќе биди. Само работата е шо сега има време а не е како во зимата во последниот ден прејако беше.
И ти кажав - ако освоиме идам таму Вардар го палиме :tv:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ако победи Тотенхем, ни остануваат отворени теоретските шанси за у ЛШ.
Ако победи Сити, речиси сигурно ќе ни биде 5во место што го иаме сеа, ама и теоретски ќе неаме можност за ЛШ.
Ако заврши нерешено, ептен ни се намалуваат и така малите шанси за во ЛШ а Тотенхем ќе ја намали разликата со нас.

Или зацврстување на 5то место или останување во каква-таква игра за 4то.
Оди сеа одбери кој сакаш да победи. :)

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Боље е Сити да тепаат,пошо и 2та тима имаат опасени 3-4 утакмици до крај.Шо на Ливерпул му дава огромни шанси за 4то место.
Иначе браво за утакмицата,играа скоро без грешки освен Шелви и Фланаган со некои минимални грешки.Сперинг и Лукас изиграа перфектно,особено ми се свиѓа шо Сперинг у задњиве 2-3 утакмици откачува со некој ненормален добар шут.А за другите играчи неам коментар.Се на се земено одлична игра.
Само ми е криво коа ќе се земат нови бекови летово дека ќе се заборават Робинсон и Фланаган и ќе се пратат негде на позајмица и толку од нив,а и ме чуди зошто не го играат Вилсон.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ngog, Poulsen, Konchesky, El Zhar, Darby, Ayala, Jovanovic, Cole, Kyriakos, Aquilani, All been told they are free to leave.
Не, не ама коа ќе го лапнеме Агуеро ќе се чешате што не сте верувале :)

Right. I'm off. Marque signing. Aguero. Good night.

--- надополнето ---

Kenny Dalglish is already our manager for next season my friend.
Овие се сите од Пол Томпсон, новинар што пишува за Liverpoolfc.tv. (да не речам, официјалната страница)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

--- надополнето ---

Овие се сите од Пол Томпсон, новинар што пишува за Liverpoolfc.tv. (да не речам, официјалната страница)

Остави ги.... и јас истото го пишав и сите рекоа дека немало шанси!

Ке ги прашаме некаде кај 10 идниот месец!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Абе ко да прочитав вчера информација дека Јуве се откажале од Аквилани. Не знам што толку го тегнат нашиве, коа мислам дека можат боље да се искористат парите од него. А другите пацери што ги имаш наброено, мислам дека уште пред некој месец ни е јасно дека нема да бидат тука наредна сезона, само се прашувам кој ќе ги купи :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Ngog, Poulsen, Konchesky, El Zhar, Darby, Ayala, Jovanovic, Cole, Kyriakos, Aquilani, All been told they are free to leave.

Right. I'm off. Marque signing. Aguero. Good night.
--- надополнето ---

Kenny Dalglish is already our manager for next season my friend.
:pos2: Многу јако му е ова хахахахах кратко и јасно :tv:
Море мајката ова за мој инает ќе да се прави а? :tv: Дај Боже да го купиме ама кој сега? Мата,Јанг,Хазард,Агуеро,Ленон - сите овие наводно се веќе договорени. Кој од овие?
Ако земиме некое вакво копиле веќе реков дека по гаќи ќе трчам. Само ај јас пак ќе си речам нема шанса - повеќе ми се допаѓа вака песимистички изненадувањето е поголемо :pos2:

--- надополнето ---

Остави ги.... и јас истото го пишав и сите рекоа дека немало шанси!

Ке ги прашаме некаде кај 10 идниот месец!
Браво бе ортак. Ај кажи ми сега дали ќе освоиме титула? Имаш ли информација за тоа? :tv:

--- надополнето ---

Абе ко да прочитав вчера информација дека Јуве се откажале од Аквилани. Не знам што толку го тегнат нашиве, коа мислам дека можат боље да се искористат парите од него. А другите пацери што ги имаш наброено, мислам дека уште пред некој месец ни е јасно дека нема да бидат тука наредна сезона, само се прашувам кој ќе ги купи :)

Ќе ги подариме овде да бидат волонтери најозбилно ви велам. Освен Аквилани кој секако вреди.

--- надополнето ---

Ако пак не можи и така има друга варијанта
Кени: Комоли што се овие ??
Комоли: Дрва кралу, дрва!!!
Кени:Што им се прави на дрвата?
Комоли:

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
кени - 3 години договор - тоа е одлично :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Честитки! :)

Бајдвеј исто и Стиви Кларк потпиша нов три-годишен договор заедно со Кени.

--- надополнето ---

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Почнаа на големо трансфер шпекулациите, ќе биде интересно лето :tv:

--- надополнето ---

^Видеото е партали! :vozbud:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Шо се попаливте толку се знаеше тоа!!
Ама ај штом сте почнале да продолжам :drk:

--- надополнето ---

Видеото е добро ама сепак не си можи со ова

За мене најдоброто видео некогаш направено

--- надополнето ---

An Open Letter to Kenny Dalglish... From my Wife

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Честитки за Кени, ќе биде многу интересно следната сезона, good luck :smir:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Mора да си обезбедам еден од новите гостински дресови со дугачки ракави. Најбоље дрес што сме го имале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom