Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Некако не ми е јасно, како Мартин О`Нил и после толку време сеуште е без клуб, ако е толку квалитетен.

Не велам зашто не дојде кај нас, туку зашто нема никаков клуб.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Абе каков Онил! Едноставно нема менталитет за кај нас!! Нас ни треба повеќе од добар менаџер а не само добар!! И Рој е добар ама гледаш што се случи!!!! Инаку мислам дека се чува за кај нас :pos2: никој поголем клуб не го побарал а тој не оди во слаби!!!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Се нешо ми вика дека ќе ги тепаме Ман.Јунаитед у недела и дека Рој ќе остане.Ќе видиме,ќе видиме.....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Од овие кандидативе јас не видов барем еден тренер. Сите тука се менаџери кои сакаат да одлучуваат во секој поглед на тимот, ама кај вас со Damien Comolli незнам колку ќе биде тоа можно. А и што уствари правите со тој човек..Не требало да го приберете..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Се нешо ми вика дека ќе ги тепаме Ман.Јунаитед у недела и дека Рој ќе остане.Ќе видиме,ќе видиме.....
Ај хоуп соу!!!

--- надополнето ---

Од овие кандидативе јас не видов барем еден тренер. Сите тука се менаџери кои сакаат да одлучуваат во секој поглед на тимот, ама кај вас со Damien Comolli незнам колку ќе биде тоа можно. А и што уствари правите со тој човек..Не требало да го приберете..
Тоа кажи им го на нашите идиотски газди!!! Не го донесов јас Комоли!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај хоуп соу!!!

--- надополнето ---

Тоа кажи им го на нашите идиотски газди!!! Не го донесов јас Комоли!!!

Абе ме потсеќаш на Arshesavin од наш фан клуб, а тоа не е на арно :) Дај намали малку со извичниците, не изгледа убаво ;)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Абе ме потсеќаш на Arshesavin од наш фан клуб, а тоа не е на арно :) Дај намали малку со извичниците, не изгледа убаво ;)
Тоа во живо би значело викање!!!! Ама ајде така нека е. Бтв никако не потсеќам на никој.

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
наводно рој се збогувал со играчите на денешниот тренинг
мислам дека и самиот е свесен што го чека

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
gore nekoj pisal | ke tepa liverpool so mancester i roj ke se spasi |

toa i jas se plasma .. ke vidite ke tepame koga najmalce treba .. ne deka nesakam da tepame so mancester no sakam da tepame no so trener na klupata SEMI LI :D kako privremen a ne so ROJ :mad:
pozz

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
gore nekoj pisal | ke tepa liverpool so mancester i roj ke se spasi |

toa i jas se plasma .. ke vidite ke tepame koga najmalce treba .. ne deka nesakam da tepame so mancester no sakam da tepame no so trener na klupata SEMI LI :D kako privremen a ne so ROJ :mad:
pozz
Рој Хоџсон сигурно ке биде на клупата со Манчестер..... веке има негово интервју на официјалниот сајт на Ливерпул!

Интервју

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop