Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Еве како одиграл Ливерпул!

Една одлична анализа за тоа како е добиен натпреварот!

КЛИК

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
се повеке се пишува дека роналдињо бил пред преселба на енфилд и тоа слободен трансфер
значи овие новинарите многу повеке глупости пишуваат отколку тоа што треба да го пишуваат :nesvest:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
L'Equipe: Rennes right-back Rod Fanni to join Liverpool or Marseille. "Decision in next 48 hours."
не сум запознаен со играчов, ако има некој поупатен може да даде мислење :smir:

--- надополнето ---

А за Роналдињо, може слободно да иде во САД или негде на исток, кај шо ќе му даваат пари само затоа што е Роналдињо.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
не сум запознаен со играчов, ако има некој поупатен може да даде мислење :smir:

--- надополнето ---

А за Роналдињо, може слободно да иде во САД или негде на исток, кај шо ќе му даваат пари само затоа што е Роналдињо.
род фани е играч на рен. игра на позиција десен бек. во сезоната 2008/09 е избран за најдобар играч на таа позиција во франција... роден е 1981 година. како шо изгледа рој ќе се засилува на десен бек и изгледа џонсон ќе оди крило... паметно според мене... фани е нешто слично на сања од арсенал, само нешто подобар... како и да е, ако дојди ливерпул би се засилил одлично на таа позиција...
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НАД АСТОН ВИЛА... да ви се множат и да ве гледам в година во ЛШ... искрени честитки!!! позз

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Хоџсон да добие отказ!!! Лукас да се избрка!! Нгог и Бабел по него!!! А да...Реина не чинеше....упс и Глен....абе и Мирелес слаб беше...овие сите да си одат!!!! Не чинеа овие ....НЕ!!! Ебати навивачите!!! И не се однесува на вас.....само да ми приписка некој...мамичето ќе му го споебам!!!

--- надополнето ---

Лукас ѕверски изигра мамичето негово.:)
Со оваа игра ви ги затна устите на сите ! :icon_lol:
1. Да беше само оваа утакмица....сезонава на скоро сите е ТОП!!!
А за Болдот.....не на сите.....некои и од порано го бранеа...некои сега гледаат каков играч е а некои уште сакаат да се избрка....затоа и го пишав она погоре.....и не ја бараат само неговата глава што е најтрагично!! Да не бидам контрадикторен на себе...лани пцуев по детево....ама пак Аквилани си беше подобар на таа позиција реално!!! А овој како деструктивец реков милион пати дека ќе биде супер!!! Да играше наместо Јуда немаше да се лутам!! Ама наместо Аквилани.....јбг сепак ми е криво за беспотребното пцуење!!!!

--- надополнето ---

Со вакви утакмици се граби кон горниот дел од табелата!!!
Она што фалеше сега изгледа го пронаоѓаме, брзо се стугнува до 2-0, утакмицата е решена а после се тактизира и се штедат сили за језивиот божишен период. Нема да критикувам, си имаа сигурно водтсво од 2-0немаше потреба да притикаат и да се замараат. единствена критика - треба повеќе да се игра пачеко, на 3-0 комотно можеше да влезе ако беше на клупа нали:) Играта е стабилна, само ваа да се продолжи на гостински терен, кога ке почнат да се зимаат бодови и на гости 4то место не ни бега, сепак не сме многу далеку од тоа.
На зима сепак мора да се купува...лев бек под итно еден резерва средина пошо Лукас и меирелеш се ѕверови!!! Во сегаШнава ситуација незна мзаШо многу ми се вкопува подолски, игра и лево и напад таманка за ротирање.
Од нарендни 5 утакмици се надевам и релано оечкувам барем 13 бода иако и 15ка не е нереално барање.
Така бе синко!!!!

В

Вори

Гостин
Уххх,опасни мајкојебачи има на форумов :)
Како само ве строи и вреѓа дотичниов погоре тоа нешто невероватно.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Уххх,опасни мајкојебачи има на форумов :)
Како само ве строи и вреѓа дотичниов погоре тоа нешто невероватно.
Ако не ме навредил никој не навредувам за џабе!!! Се си е со причина.....а и имам кажано дека ако овде не се испукам со пцовки некој може гадно да си ја наебе.....среќа што не знам многу навивачи на Ливерпул лично....а и тие што ги знам добри и паметни се!!! Така да не ти држи вода муабетов

--- надополнето ---

Сака да јаде шлаканици изглеа:smir:
А од кој ???

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Хахаха ја се подавам ко кец на десетка ама Rosemberg ни е газда тука јас незнам што е проблемот? Има некои фаци што можеш да ги рчкаш и некои што неможеш. Поздрав до Rose

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
зошто по 10 порази и нерешени и една победа вие ја гледате победата како свето нешто , добро и јас сум среќен и задоволен од вчерашната игра и посед и одржување на топка но имам едно големо чуство дека утакмицата ни беше подарок од нашиот драг џерард улиер за да ја задржиме и да добиеме уште повеќе самодовербата , астон вила иако играше со 50 / 50 тим сепак волку слаба никогаш не сум ја видел , но да се вратиме на ливерпул нешто што треба е да земеме лев бек кончески го сметав за добар играч додека беше во фулам многу подобро играше но дали оти го гледав на многу помалце натпревари незнам но на секој натпревар што го игра за нас од таа страна не возат како сакаат кој стаса , имавме 3 перфект леви бекови но досена го дадовме нетребал , аурелио повреден е како и торо а зошто го даде на позајмица ИНСУА момчето кинеше со риера по таа страна толку добро соработуваа но на некој му сметаше таа добрина....не е битно зборот ми беше до трансвер пазарот ако не бидеме во топ 7 рој нека му ја мисли што ќе купува и што ќе продава му треба лев и десен класичен бек , крило кое е одлично во дриблинзи и центар шутеви и една подршка на торо а се спомнува и љоренте наводно најблиску сме биле ние до неговиот траснвер па сега крајот ќе каже

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Хоџсон да добие отказ!!! Лукас да се избрка!! Нгог и Бабел по него!!! А да...Реина не чинеше....упс и Глен....абе и Мирелес слаб беше...овие сите да си одат!!!! Не чинеа овие ....НЕ!!! Ебати навивачите!!! И не се однесува на вас.....само да ми приписка некој...мамичето ќе му го споебам!!!

--- надополнето ---

1. Да беше само оваа утакмица....сезонава на скоро сите е ТОП!!!
А за Болдот.....не на сите.....некои и од порано го бранеа...некои сега гледаат каков играч е а некои уште сакаат да се избрка....затоа и го пишав она погоре.....и не ја бараат само неговата глава што е најтрагично!! Да не бидам контрадикторен на себе...лани пцуев по детево....ама пак Аквилани си беше подобар на таа позиција реално!!! А овој како деструктивец реков милион пати дека ќе биде супер!!! Да играше наместо Јуда немаше да се лутам!! Ама наместо Аквилани.....јбг сепак ми е криво за беспотребното пцуење!!!!

--- надополнето ---

Така бе синко!!!!

како да забораваш дека ова е сано ЕДЕН добар натпревар... како навивач на ливерпул и сам знајш колку бодови изгубивте од глупавите одлуки на рој... не се залетувај по само еден натпревар добро одигран и то против мноооогу послаба екипа да даваш вакви коментари!!! КАКО ФАН НА ЛИВЕРПУЛ ИМАМ ПРАВО да ти пишам вака...
за лукас се сложувам дека е многу подобар од лани
за нгог не!!! освен 2 гола ништо не покажува...
за бабел нема да кажам оти и не добива многу шанса, а од овие 2 средби можам да кажам дека РОЈ ГРЕШИ многу што не го игра...
за реина ќе го кажам моето мислење... треба да си оди дури вреди некоја пара, оти за година две нема да вреди ни 1/3 од сега...

--- надополнето ---

зошто по 10 порази и нерешени и една победа вие ја гледате победата како свето нешто , добро и јас сум среќен и задоволен од вчерашната игра и посед и одржување на топка но имам едно големо чуство дека утакмицата ни беше подарок од нашиот драг џерард улиер за да ја задржиме и да добиеме уште повеќе самодовербата , астон вила иако играше со 50 / 50 тим сепак волку слаба никогаш не сум ја видел , но да се вратиме на ливерпул нешто што треба е да земеме лев бек кончески го сметав за добар играч додека беше во фулам многу подобро играше но дали оти го гледав на многу помалце натпревари незнам но на секој натпревар што го игра за нас од таа страна не возат како сакаат кој стаса , имавме 3 перфект леви бекови но досена го дадовме нетребал , аурелио повреден е како и торо а зошто го даде на позајмица ИНСУА момчето кинеше со риера по таа страна толку добро соработуваа но на некој му сметаше таа добрина....не е битно зборот ми беше до трансвер пазарот ако не бидеме во топ 7 рој нека му ја мисли што ќе купува и што ќе продава му треба лев и десен класичен бек , крило кое е одлично во дриблинзи и центар шутеви и една подршка на торо а се спомнува и љоренте наводно најблиску сме биле ние до неговиот траснвер па сега крајот ќе каже
за десен бек... погоре прочитав дека ливерпул е блиску до фани. ако се земи тој играч ќе има екстра засилување на таа позиција...
лев бек... се шпекулира со враќање на инсуа... а ако тој не дојди најдобро решение би бил таиво... тој е и моја желба
крило хазард би требало да дојди... одлично засилување...
е сега за напад... има многу решенија... не би пишувал засега...
позз на сите...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Хахаха ја се подавам ко кец на десетка ама Rosemberg ни е газда тука јас незнам што е проблемот? Има некои фаци што можеш да ги рчкаш и некои што неможеш. Поздрав до Rose
Фала брат...е сега оти на пример на Футсолџер не му пцујам не му викам ?!! Ама добро...јас сите ги навредувам...безпотребно нели

--- надополнето ---

Оти работата тргна нагоре

--- надополнето ---

како да забораваш дека ова е сано ЕДЕН добар натпревар... како навивач на ливерпул и сам знајш колку бодови изгубивте од глупавите одлуки на рој... не се залетувај по само еден натпревар добро одигран и то против мноооогу послаба екипа да даваш вакви коментари!!! КАКО ФАН НА ЛИВЕРПУЛ ИМАМ ПРАВО да ти пишам вака...
за лукас се сложувам дека е многу подобар од лани
за нгог не!!! освен 2 гола ништо не покажува...
за бабел нема да кажам оти и не добива многу шанса, а од овие 2 средби можам да кажам дека РОЈ ГРЕШИ многу што не го игра...
за реина ќе го кажам моето мислење... треба да си оди дури вреди некоја пара, оти за година две нема да вреди ни 1/3 од сега...

--- надополнето ---

за десен бек... погоре прочитав дека ливерпул е блиску до фани. ако се земи тој играч ќе има екстра засилување на таа позиција...
лев бек... се шпекулира со враќање на инсуа... а ако тој не дојди најдобро решение би бил таиво... тој е и моја желба
крило хазард би требало да дојди... одлично засилување...
е сега за напад... има многу решенија... не би пишувал засега...
позз на сите...
Ај со ред....добар пост си напишал.....е па вака младичу
Не е само еден добар натпревар.......Блекбурн,Болтон(тврд натпревар но го добивме) Челзи,Вест Хем...Спарс....ВИла....па и Виган....на сите натпревари водевме и ете...на некои не издржавме...но има подобрување во играта ....сепак ова е само мое мислење
Лукас е играчиште....Нгог е солиден...отвора многу простор за вториот напаѓач и тоа е ок...гледаш дека сме посилни со 4-4-2 и со Нгог во нападот.....а и прави некои ненормални потези.....ретко и рефлексно но прави......онакви ни Торес не може....добро сега претерувам но сите гледате дека одвреме навреме ќе направи некој ненормален потег и ќе им ги скрши кичмите на сите,,,прашање на време е кога ќе почне тоа да го прави константно..........Бабел е сосем ок но мислам дека РОј ќе го продаде за жал....Реина никако продавање.....
за лев бек Инсуа...ако не може Коентрао(скап е ама....) или Таиво.....десен бек не треба....ако дојде Фани ок ако не уште подобро....крило и јас сакам некој техничар како Хазард ама тешко тој да дојде....а за напаѓач мислам дека ако Бабел остане и добие шанса не ни треба никој.....е сега ме интересира ДИме што мисли оти тој не сака многу играчи па да видиме......верува во овој тим па да видиме сега што би сакал.....

--- надополнето ---

Менталитет

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Фала брат...е сега оти на пример на Футсолџер не му пцујам не му викам ?!! Ама добро...јас сите ги навредувам...безпотребно нели

--- надополнето ---

Оти работата тргна нагоре

--- надополнето ---

Ај со ред....добар пост си напишал.....е па вака младичу
Не е само еден добар натпревар.......Блекбурн,Болтон(тврд натпревар но го добивме) Челзи,Вест Хем...Спарс....ВИла....па и Виган....на сите натпревари водевме и ете...на некои не издржавме...но има подобрување во играта ....сепак ова е само мое мислење
Лукас е играчиште....Нгог е солиден...отвора многу простор за вториот напаѓач и тоа е ок...гледаш дека сме посилни со 4-4-2 и со Нгог во нападот.....а и прави некои ненормални потези.....ретко и рефлексно но прави......онакви ни Торес не може....добро сега претерувам но сите гледате дека одвреме навреме ќе направи некој ненормален потег и ќе им ги скрши кичмите на сите,,,прашање на време е кога ќе почне тоа да го прави константно..........Бабел е сосем ок но мислам дека РОј ќе го продаде за жал....Реина никако продавање.....
за лев бек Инсуа...ако не може Коентрао(скап е ама....) или Таиво.....десен бек не треба....ако дојде Фани ок ако не уште подобро....крило и јас сакам некој техничар како Хазард ама тешко тој да дојде....а за напаѓач мислам дека ако Бабел остане и добие шанса не ни треба никој.....е сега ме интересира ДИме што мисли оти тој не сака многу играчи па да видиме......верува во овој тим па да видиме сега што би сакал.....

--- надополнето ---

Менталитет
многу од тие среби ги загуби ливерпул заради несватливите замени на рој и предефанзивната игра... како клучни еве ќе ги споменам виган и тотенхем!!! кажи дали не е така??? аурелио беше ок да се внеси со тотенхем, ама на место на пол... зошто се повлече толку рано??? зошто наместо нгог не го стави бабел??? тој ќе ги докусуреше, а не вака... рој го гледам како главен виновник за оваа позиција на ливерпул иако се гледа подобрување во однос на минатата сезона... ко дојде до овде сега и јас сум да осатане, ама без вакви глупости...
е сега за фани... одлично би било да доји... тогаш се отвора простор за џонсон да си игра крило, шо е и негова позиција, што би се заштедило на пари за крилен игра и ако го вратат инсуа би останало во јануар да се купи напаѓач... но сето ова под услов да се донеси десен бек... во линкот што си го поставил пишува дека ливерпул понудил 3 милиони за фани... јас би дал и 5 само да дојди... екстра класа играч е... но бабел не смее да си оди... подобро макси или јовановиќ, но бабел никако...
а за напаѓач... ете ќе идел кол, така да доста е во јануар... а за наредната сезона... е тогаш би било интересно... позз

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Кој сака нека дојде, кој сака нека си иде ама додека тие 11 души што го носат црвениов дрес гинат на терен и се борат за секоја топка како да играме за титула нема да ме интересира ни кој е тренер ни кој е во управа. YNWA <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom