Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Торез Зверот!!!!!!!!

Човеков ја реши утакмицата.Го обожавам.дефинитивно најдобриот напаѓач во светот.
"We bought the lad from sunny Spain, he gets the ball and scores again."
:vozbud:

btw neznam dali ste go gledale videovo Torres na 12 god koga igral za mladincite na Atletiko Madrid ova e protiv mladincite na Milan i se razbira im stegnal 2 gola

P

PewDiePie

Гостин
Лажго :icon_lol:

Пак глеам миланезчиња тука..Веќе ни самите не знаат за кој се...Некои за вас,некои за Шити...уште за Вила да почнат да навиваат
Па да бе детенце,тебе ако ти е криво што фановите на Милан се понаклонети кон Ливер. отколку Ман. У. тогаш тоа си е твој проблем. :helou:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
БРАВО БРАВО БРАВО!!!

победа вредна четири порази (бар за мене:))

Добро одиграна утакмица, иако коментаторот го испофали кара, сепак мислам дека агер беше фацата позади, го покри бугарот тотално. За Торес нема што да коментирам, ѕвер невиден, одлично враќање после повредата. Лукас стандарт нигде го немаше, а коа го имаше праеше фаули, али ај се извади денес покрај другиве :) браос за Јоси, одлична асистенција а и цела утакмица ја изигра супер, една од ретките добри ствари е неговата добра форма (пу пу да не го урочам:))...
Среќа Овен шо не дае гол, тек тогаш немаше да сакам да го видам, греота, типот е една од причините зашо почнав да навивам за ливерпул а сеа е уште една причина да ги мразам манчестер...

П.С. И пак дае судијата ДУРИ 5мин. екстра време (а се изиграа 7), али ај, тепавме па у моментов не ми е тоа толку битно :smir:

YNWA!

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15

Едит: Пак глеам миланезчиња тука..Веќе ни самите не знаат за кој се...Некои за вас,некои за Шити...уште за Вила да почнат да навиваат

А шо демек стварно нема да глеам ? хахахаха

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Честитки за победата, ми го напраивте меракот, се дерев на голот на Торес. :je::je:

Честито победа..заслужено не тепавте...

Иначе за миланезите шо дркаат на вашата победа само еден збор : ИНТЕР :icon_mrgr
Не се понашај ко мало дете, лагер еден.

Едит: Пак глеам миланезчиња тука..Веќе ни самите не знаат за кој се...Некои за вас,некои за Шити...уште за Вила да почнат да навиваат
Секој со свој ум, секој. :helou:
Па да бе детенце,тебе ако ти е криво што фановите на Милан се понаклонети кон Ливер. отколку Ман. У. тогаш тоа си е твој проблем. :helou:
А знаеш зошто им смета тоа :vozbud::vozbud:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Epa si gi utepavme. Dobra igra na Liverpool vo tek na skoro cel natprevar , Nando uste ednas dokaza deka e najdobar napagac u svetot . So da kazam osven ludnica. So denesnava pobeda skoro da uspeav da gi zaboravam predhodnite porazi . Odlicno e custvoto da si navivac na Liverpool deneska . Inace Vidic veke 3 po red jade crven haha :0

bongo

ЛИВЕРПУЛ
Член од
14 октомври 2008
Мислења
87
Поени од реакции
8
Време беше Ливерпул да покаже како се игра,секоја чест и само така да продолжи и нека ни е честито победата и нека се множат.:bravo:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Браво Ливерпул колку само ме израдувавте денеска..ми го разубавивте денот едноставно,пошто ги тепавте оние гнасни копилиња од Манчестер....Браво уште еднаш...ПС.Најдобри навивачи у свет дефинитивно!!!!
Многу ми се свиѓа песнава...:aplauz::aplauz::aplauz:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ливерпул не е Ливерпул ако не се издигне во вистинскиот момент!!!wow

Иако не бев баш со добро мислење на играта сепак добро е шо победивме. Торес мислам дека ке биде запишан со златни букви на стадионот, и тоа го заслужува уште сега, едноставно се гледа дека дечкото игра со срце за Ливерпул!

Но сега треба да биде моментот кога треба да се вратиме на победничките патеки, не треба сега да свршиме на една победа со нашите ни стални пациенти sram туку треба ссега да го покажеме нашето вистинско лице. Сега ни довагаат многу битни утакмици кои ке ја кројат сезоната на Ливерпул!

Се надевам дека ова ке биде само почеток!:vozbud:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Честито Победа :)
Баш ми е мило шо ги скинавте сељаците од манчестер :):pos:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.411
Јас прашав еднаш ама никој не ми одговори.... Аквилани ќе заигра до нова година?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom