Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Добро е шо победивме против една стварно незгодна екипа!

Инаку ме изненади појавата на Бабел во екипата ми се чини дека тој го намести последниот гол!
Ај некој нека потврди дали беше тој кој го намести голот, и дали играл од првата минута, ја не можам да видам ме заебава интернето нешто!:smir:
По центаршутот на Бабел падна 3тиот гол, а влезе во 50 и некоја минута не знам точно наместо Кајт :)

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Немав време да ја глеам, само головите ги видов така да не можам да зборам за играта.Не е битно ако не сме изиграле совршено, битна е победата, џабе е ако веземе на терен а не прокнижиме 3 бода на наше конто, така да задоволен сум од победава, сепак Аптон Парк секогаш ни бил тежок терен за играње, овие 3 бода се ОДЛИЧНИ. YNWA.

С

сашенко

Гостин
Иако тепавме не ми се свига играта ич.Ова не е тој ливерпул што очекував да биде сезонава ама важно е што имаме нови три бода.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Вечер во 20:45 на МТВ 1 Liverpool vs Leeds Utd. Carling Cup
Браво за МТВ гледам и Француско даваат а и добар избор на утакмица за вечер:tv: За разлика од Сител што поише ги пренесуваат Барнли отколку Ливерпул

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Уфф Лидс-Ливерпул убаво звучи,дерби од минатото додека Лидс играше во Премиер Лигата,директно на мтв 1 од Иланд Роуд :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Се гледа се мотииврани Лидс, сакаат да се наидгруваат, ама и одбранава на Ливерпул делува некако изгубено. Имаа среќа при поништениот гол шо дечкото на гол линијата скааше он да го даде голот инаку сега ќе беше 1-0 за Лидс. Ама ќе биде оваа интересна утакмица посебно ако даде Лидс прв гол.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Лоши се резервиве на Ливерпул ништо не изгираа.Ја би го играл и Воронин негде тука пошо вака ни шанси правиме ни ништо.Знам дека не му е битен купот на Бенитез ама ова стварно е многу лоша игра:tapp:

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
бенитез најави дека оваа сезона ке го освое карлинг купот ама со оваа игра која е една голема НУЛА тешко дека ке го мине лидс а не па да збореме да го освое трофејот :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom