Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
The Reds XI in full is: Reina, Johnson, Insua, Carragher, Skrtel, Mascherano, Lucas, Benayoun, Kuyt, Gerrard, Torres. Subs: Cavalieri, Riera, Aurelio, Kyrgiakos, Babel, Degen, Dossena.

Единствена измена, Маскерано наместо Риера... ваљда ќе добие пак шанса Бабел денес.

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
The Reds XI in full is: Reina, Johnson, Insua, Carragher, Skrtel, Mascherano, Lucas, Benayoun, Kuyt, Gerrard, Torres. Subs: Cavalieri, Riera, Aurelio, Kyrgiakos, Babel, Degen, Dossena.

Единствена измена, Маскерано наместо Риера... ваљда ќе добие пак шанса Бабел денес.
OMG DO KOGA OVOJ KE IGRA VO PRV TIM :nenene:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Очекувам добра утакмица, многу голови, само дали повеќето ќе бидат наши ...? :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Само Кајт или Торес да даат први гол , тоа ми е најбитно ;)

Инаку што му фали на Лукас ? Ја неколку утакмици го иам глеано , добро играше ....

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Еден од Карагер и Шкртел ќе окрка црвен до крајот.

Играта иначе, средно жалосно, добро е што бар сме ефикасни. Според мене примавме два гола од пенал (корнерите и сл. нафрлања од страна се веќе скоро сигурни примени голови). То е, ова е еден од типичните натпревари на карагер. Се надевам ќе го смени бенитез со гркот ама тешко да се исполни надежта моја :)

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Победа, ама со мизерна игра, морам да кажам.... Прво полувреме, не знаеа кај тераат буквално, второ, ај колку толку се подобри... ама вака не стигаме далеку

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Честито победа убаво ви тргна во наредниве кола и се надевам дека ќе се борите за титула до крај

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
и ние да имам малку срека, и ние еднаш со никаква игра да освоиме три бода, ама со ваква игра нема далеко да стигнеме

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Добро е шо победивме против една стварно незгодна екипа!

Инаку ме изненади појавата на Бабел во екипата ми се чини дека тој го намести последниот гол!
Ај некој нека потврди дали беше тој кој го намести голот, и дали играл од првата минута, ја не можам да видам ме заебава интернето нешто!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom