Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Почнуваааааа!!! Одимеееееее!! И инаку како што кажав, одма на почетокот го зумираа огромниот банер за Bobby Wilcox.

1 : 0 СТИВЕНННННННННННННН ЏЕРАРД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АЈ У ПИЧКУ МАТЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1:1 ...........
 
Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Аи Аи Аи што е ова бе почнавте да киксувате многу често ама изгледа дека и сте заборавиле како се крева трофеј у премиер а ај ај имајте надеж уште малце
 
Ф

Фил Ајви

Гостин
Штета, почнавте многу рано да се браните и не требаше да го вади Торес.
 
В

Вори

Гостин
Добар гол на Стиви Џ,али џабе.Кејхил ги закова при крај.Жал ми е.:nesvest:
 
G

Gray Foxx

Гостин
Сосема незаслужено реми, Ливерпул играа прекрасно, не му даваа на противникот да мрдне. Кајт со неговите маестрални потези ме воодушеви.
YNWA.
 
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Nejkev da bidam ligus ama moderatori admini WTVR , ke ve molam banirajte go ovoj Deno od temava , posto mnogu zamara .Kurton glup . Steta sto izgubivme denes , podobri bevme zasluzivme da pobedime ama ednostavno..... koga nejke nejke :( . Kako i da e ne sme nie pacerski navivaci , so Liverpool sme do kraj .
YNWA
 
В

Вори

Гостин
Не се секирајте бе.И Челси прими гол од Фулам во 90 + па никому ништо.Без навреда ама немате сила за титула годинава,барем ја така мислам.Ако успеат да ме демантираат до крај на сезона секоја чест.Поздрав!
 
Член од
26 април 2008
Мислења
87
Поени од реакции
2
navistina treba da se trgne ovaj deno nema granici ovaj negoviov idiotizam tolku retardiran covek so takvo bara vo ovaj fan klub neka si tera tamu vo man fan klubot
 
T

the Carpenter

Гостин
Не требеше ова не сега. Да беше некој друг, ама Евертон...тоа боли. Не знам како ќе влијае ова на психата и мотивацијата на играчиве. Се андевам деќа на позитивно ќе им удри фрустрацијава.

И друга забелешка: Овие шо се навивачи на Манчестер посебно, ако немате некој паметен коментар, не идете. шо мајка барате на тема кај што не се пожелни не знам!
 

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
За утакмицата со Евертон се разочарав што на 10 минути пред крај,Рафа ги извади напаѓачите.Не знам што му беше целта,ама ние немавме сигурно водство,па он да си комбинира нешто и ете се деси тоа што се деси.Тоа гревот Cahill ни лупна гол.Сакам викендов опасно да ги истресеме,пошто пак играме дома во FA Cup против нив.
Иначе,дечки,не се замарајте со овој Дено,што и да пише,едноставно игнорирајте го,секад си е он во право,он е Чак Норис.
 

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Стивен Жерард може да добие 5 години затвор доколку се утврди вината за неговиот удел во тепачката... ај белким ќе го запретаат и ова, како што запретале и други работи :)
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom