Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Immortal напиша:
Sepak ke ti predlozham ili da go gledash natprevarot ili da najdish nekoj da ti prevedi ako chitashe na stranski jazik. Liverpool bea mnogu podobri, a mislam deka e i logichno toj sho gubi da napagja neli? + druzhe pobaraj nekoja informacii kakov beshe terenot, kako se odvivashe natprevarot, rezultatot ... i slichno.
Каков и да бил натпреварот...ти кажа “СЛАБА игра но ЗАСЛУЖЕНА победа“ - нема логика.

Член од
26 јануари 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
zEk0 напиша:
Каков и да бил натпреварот...ти кажа “СЛАБА игра но ЗАСЛУЖЕНА победа“ - нема логика.
Logikata e taa samo rabotata e kolku se razbirash od fudbal. Liverpool e golem tim i pod slaba igra jas podrazbiram koga ne igra dobro, sho ne znachi deka ne IGRA fudbal. No na terenot beshe podobar od Portsmouth, so taa igra (SLABA) kakva sho ja prikaza za razlika od moznostite sho gi ima, sho e i ochigledno od rezultatot dokolku ne go gledashe natprevarot.

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Immortal напиша:
Logikata e taa samo rabotata e kolku se razbirash od fudbal. Liverpool e golem tim i pod slaba igra jas podrazbiram koga ne igra dobro, sho ne znachi deka ne IGRA fudbal. No na terenot beshe podobar od Portsmouth, so taa igra (SLABA) kakva sho ja prikaza za razlika od moznostite sho gi ima, sho e i ochigledno od rezultatot dokolku ne go gledashe natprevarot.
Друже, како и да вртиш нема логика тоа што го кажа, и сам си знаеш. Инаку ти кажав дека не сум го гледал натпреварот и не ме замарај веќе. А за тоа колку се разбирам во фудбал, не си ти тој што е компетентен да ми каже:wink:

Член од
26 јануари 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
zEk0 напиша:
Друже, како и да вртиш нема логика тоа што го кажа, и сам си знаеш. Инаку ти кажав дека не сум го гледал натпреварот и не ме замарај веќе. А за тоа колку се разбирам во фудбал, не си ти тој што е компетентен да ми каже:wink:
Go nemash potrebnoto da ja sfatish taa logika, ama jebiga ne se site isti. A za zamaranjeto ti sam se zamarash.

Член од
24 јануари 2006
Мислења
57
Поени од реакции
0
Abe lele i so dve race ke se krstam za toj Cisse formata da mu dojde. Vidi go imam gledano Cisse i za Okser i za Francija, mnogu e dobar, ima moze megu najsilni i precizni sutevi, ali na kraj kraeva sekoj gol sto ke go dae Cisse lugeto ke go sfakaat ko vidi go coekot se vraka u forma. Abe neli go vide sto promasi protiv Mancester, toa za tebe e "neadaptiran" na angliskiot fudbal???

Ne vikam deka e los igrac, ali deka treba da se krstat site bekovi od Cisse..... ne znam bas! A Owen bil legenda, pa toa ti kazuvam ako bil legenda, neka se odnesuvaat kon nego ko legenda i aj kraj na taa tema veke!

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Сисе е без сомнение најдобриот напаѓач на Ливерпул.

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
betogrozdanov45 напиша:
Ја ќе ти кажам , крсти се со десна зашо ако Сисе ја најде својата форма у Англија ни Бумсонг ни Кар ни господ не го спасува Њукасл и секој друг тим.
Ок, ама уште колку време ќе го чекаме да дојде во вистинската форма???
Еве веќе година ипол а, нема ни трага од оној стариот Сисе!
Е сега, за продавање на Сисе, обостран би бил успехот ако се продаде Сисе, ќе отиде во некој клуб каде што ќе биде стандарден а, во Ливерпул ќе ослободи место за некој друг напаѓач!
Со сегашнава ситуација ризикува да не настапи во Германија, летово!
Како тебе и јас сум негов голем фан и сепак би сакал конечно да проработи!

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
АБЕ ЛУЃЕ!!!На СИсе му се деси она од кој секој спортист се плаши!!!Скрши нога , ви текнува???Не е исто да се вратиш на терен после 8 месеца пауза!!!Затоа ве молам , со вакви коментари крај!Сисе мора да се врати на стариот пат и да знаете дека ќе се врати...Кога-тогаш...ама Ливерпул ќе добие многу голови од него ,само ако не го шитне!

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
FAKT E DEKA LIVERPOOL BEZ GERARD E NISTO!A CISSE E TAPA ZIVA!ZA MANCHESTER UNITED SUM OD KOPILj I MNOGU GI SAKAM AMA CELZI E NEPRIKOSNOVEN!

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
FAKT E DEKA LIVERPOOL BEZ GERARD E NISTO!A CISSE E TAPA ZIVA!ZA MANCHESTER UNITED SUM OD KOPILj I MNOGU GI SAKAM AMA CELZI E NEPRIKOSNOVEN!

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
M.C. напиша:
До сега , не сум знаел!

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
Sto ne si znael?ne te razbiram!ne li e taka so liverpool?MAN UTD FOREVER

Член од
26 јануари 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
Pa da, Cisse e najdobriot napagjach, barem na hartija. A i ako se vidi e najskapiot transfer taka da ima ushte odredeno vreme da si ja popraj formata i da pochni da dava golovi pred znachitelno da pochni da mu opagja formata i cenata.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom