Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Сисе промаши празен гол од 1 метар, при резултат 0:0 нормално.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
Batistuta напиша:
c c c a koj igrashe prva cice ili krauch

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Batistuta напиша:
Па добро не можеш според тоа да кажеш дека треба Сисе да си иде на секој може тоа да му се случи!Според мене Сисе и Мориентес се моментално најдобар напаѓачки тандем во Ливерпул....

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Не заради промашенава шанса, мислам дека Сисе воопшто слабо игра.

Член од
18 јануари 2006
Мислења
65
Поени од реакции
0
igraa cisse i crouch u prv postava.navijaci na liverpool-vadete go crouch od igra i ke tepata.stapot si drvo na kraj kraeva neli :)

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Batistuta напиша:
Не заради промашенава шанса, мислам дека Сисе воопшто слабо игра.
Епа јас не мислам така океј ти ги следиш појше од мене али мислам дека Бенитез на повеке натпревари му даваше шанса на Синама тој според мене е дрво а не Сисе и нормално не му одговара Крауч боље ке му иде со Мориентес.....

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.561
Поени од реакции
1.554
kako prvo natprevarot bese tapa, pola go prespav, a vtoro ocigledno e deka Cisse e von-forma, Crouch treba da igra vo tandem so Morientes

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Глејте сеа вака...што се однесува до утакмицата,неверојатно пичкарска игра од Манчестер пред се(и Ливерпул не беа многу боље...) која резултираше со ПОБЕДА?!?!Ете тоа ти е фудбалот...жива среќа.Типците од Јунајтед голот на Реина не го видоа и на крај само ради Гигс тепаа.Ете тоа ви е искуство.Честито на навијачите на Јунајтед ама на крај пак ќе бидете трети.Гарантирам.
А што се тиче Сисе...типот дефинитивно не е за во Англија.Едноставно да го пуштиш да игра за Бетис или Билбао ќе даде 30 гола у сезона,ама во Англија не!За Ливерпул решението со напаѓачите го гледам во продажба на Сисе и Крауч и ангажирање на БАРОШ(дегени зашто го шитнавте) или некој сличен.Треба пргав играч да се за да успееш во Англија.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.561
Поени од реакции
1.554
iame dva natprevari pomalku od Man Utd, taka da ne mu sekiram mnogu, pak ke bideme vtori :)

Член од
26 јануари 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
Poraz si e poraz, ama beshe natprevar koj morashe da se dobie so ogled na momentalnata forma i so ogled so kakov tim igrashe Manchester (posebno sredniot red) ... Ama jebiga kje se barat teshki 3 boda so shampionot na Stamford Bridge. A sho se odnesuva na Crouch mislam deka na Liverpool mu dava sosema drugi moznosti vo napadot i e igrach koj ne troshi mnogu topki i se obidva da asistira. Treba da mu se daj odredeno vreme za da se prilagodi na igrata vo timot bidejki sepak ima razlika megju Liverpool i Southampton. Se shirat glasini deka mozno e vrakjanje na legendata Fowler ama kolku se vistinite i kolku ke se ispolnat ostanva da vidime. Vazno e deka Benitez mora itno da menva neshto vo napadot.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Абе нападот најчето мора да биде склоп од еден повисок(потром ,без техника ,ама ДОБАР СКОКАЧ ради прекини) и едн понизок играч(без скок , ама со брзина ,ексползивност...)
Затоа кога се Ливерпул у прашање мислам дека најдобар напаѓачки тандем би бил Сисе + еден од Моро и Крауч.Сепак овој вториов изгледа игра на периоди зашо у декември даде 7 гола, а после од 1 јануар навака НИЕДЕН!Пак ли ќе чекаме на негов гол бе???

Член од
26 јануари 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
Pa ili ke chekame na negov gol ili pak ke dojde nekoj drug shto kje dava golovi poshto ochigledno e deka napadot ama ich ne si ja vrshi rabotata. Vo momentot mislam deka Crouch e podobar od Morientes poshto ni Morientes ni Cisse ne go opravdaja nivnoto doaganje vo Liverpool (ako se zemi predvid deka Cisse e najskapiot transfer e ushte pogolema makata). A sho e do mene bi gi "sparil" Morientes i Cisse (barem na Winning Eleven imam uspeh) :)

Член од
26 јануари 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
FA Cup 4th Round: Portsmouth - Liverpool 1-2 (Gerrard (pen), Riise). Slaba igra na Liverpool no zasluzena pobeda so koja Liverpool go prodolzuva uchestvoto vo najstariot i najcenetiot kup vo Svetot. Sleduvaat 5 teshki natprevari vo ne celi 15 dena protiv: Birmingham (1vi), Chelsea (5ti), Charlton (8mi), Wigan (11ti), Arsenal (14ti). Protiv "plavite" na naredniot natprevar mozno e da nastapi najnovoto zasiluvanje na Liverpool, legendata Robbie Fowler. Go On Reds!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom