Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Влатче никад боље.Само да тепаа со Болтон.Ти како си?

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Ливерпул - Тотенхем 1:0 :)
Феноменален погодок на Хари Кјуел со волеј удар !!!

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Да да го гледав натпреварот убав гол на Кјуел и многу ми е криво Риизе како не даде гол а што убав волеј имаше

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Абе ајде таму...тој Хари Кјуел треба оскар за да добие за тоа како го одглуми фаулот по кој Сталтери доби црвен картон. Како навивач на Тотенхем им ја честитам победата на Ливерпул но неможам да се помирам со црвениот картон (не дека ќе сменеше нешто ама сега ќе следи и суспензија за Сталтери) и со шансите што ги прокоцка Тотенхем.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Најискрено не ја глеав утакмицата али мило ми е што Ливерпул тепаа.Иначе што се тиче Кјуел типот заслужува огромен респект од сите фудбалски фанови ширум светот.Типот имаше многу време поминато надвор од тееренот заради повреда на коленото и не е фер кога некој сере за него.Кјуел се врати во феноменална форма во дресот на Ливерпул,во истата од кога дојде од Лидс.И уште нешто за него...ова му беше прв гол после година и нешто.ЅВЕР!

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
daj Boze da e vo forma i za Mundijalot, Avstralija ima super tim, Kewell ke gi predvodi, mozat da napraat nekoj upset

S

Sagan

Гостин

За Ливерпул навивам откако знам за себе.
Во средно сите навиваа за Реал, Јувентус, Манчестер...
Ми велеа дека се губитници, дека не ги бива...
Но јас едноставно се воодушевував на нивната игра и на головите на Овен, Жерард...
И ете... дочекав повторно да станат еврпски прваци!!!
Деновите после победата се чувствував како јас лично да сум европски првак. Интересна работа е тоа фудбалот. Особено добриот, како што знае да изигра само Ливeрпул.

Уште сум изнервиран од бегството на оној сељакот Овен. Ама вака може е подобро.

P.S. You will never walk alone!

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Риал Хајлендер , јас сум со тебе 110%!!!

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
Owen si se zaeba, taka da ne se nervirajte za nego. na kraj i sakase da se vrati, ama arno so ne go primija, peder ednas - peder zasekogas!

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Да Хари у право си за работиве...ОВен кога најмногу му требаше на Ливерпул кидна ко пичка у Реал за слава која никогаш не ја доживеа.Достигна да биде само резерва на Раул И Роналдо и нормално веднаш се покаја.Сакаше тој летоска да се врати на Енфилд,ама Рафа кажа НЕ!испадна Рафа маж со тоа што му го сврте грбот исто како што овен му го сврте немо во летото 2004!Затоа за Овен ни збор повеќе.Еднаш педер-педер засекогаш!

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
samo neso me interesira, koj bese posleden natprevar na Owen vo Liverpool letoto 2004? dali na World Series vo USA bese?

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Кој Сашо???Последен натпревар на Овен мислам дека беше со Рома на ворлд сириес УСА 2004

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
nikoj Saso, greska vo pisuvanjeto ;)

me interesirase zaso bas taa godina bev vo Toronto i go gleav Porto - Liverpool pa si pomisliv da ne bese toj posleden natprevar na prevarantot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom