Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.777
- Поени од реакции
- 12.112
Чарли Адам доаѓа, Суарез доаѓа и Бабел останува а?? Дрн дрн јариња.......глупости. Чарли Адам не ни треба Суарез стана историски и нека се ебат Ајакс со се него а Бабел ако останува нека добие шанса а не некои инвалиди да играат. Тоа што вие тројца го постиравте едноставно нема смисла. Најмалку едно од тие е грешно ако не и сите 3. Ако Бабел останува тогаш Суарез не доаѓа ( просто и јасно нели ) а Чарли Адам не го пуштаат за ниска сума како што ние сакаме т.е безпари. А и не ни треба не знам оти се запнале по него.
--- надополнето ---
--- надополнето ---
--- надополнето ---
Инаку Комоли не оди за џабе во Холандија ако нема ништо. Да беше трансферот пропаднат немаше да оди таму уште да преговара. Само многу пари бараат бе Ајакс ќе треба до последно да чекаме за да намалат а можно е и да не намалат па да мора да платиме многу ( и џабе чекањето ) или да останиме со стапот в раце. Инаку менаџерот на Блекпул кажа дека сака добра понуда за Чарли Адам инаку не доаѓа во предвид да го продава. Блекпул бараат замена за него значи можно е да иди кај нас ама уште се мислам кој ќе седи на клупа ако Чарли дојди. Квалитетен играч е ама како вишок ми изгледа.
--- надополнето ---
Суарез го комплетира трансферот во Ливерпул во изминативе 3 недели ама никако да го докомплетира. Да не паѓа на медицински ? Или пак луѓево почнале духови да гледаат на аеродромот стварно не знам што е работата.http://www.metro.co.uk/sport/football/853492-luis-suarez-liverpool-transfer-to-be-completed-in-next-48-hours
Прочитав на повеќе медиуми не тој ќе го ставам, Суарез ќе го комплетира трансферот во Ливерпул во следните 48 часа.
--- надополнето ---
Daily - FAIL !!! Не ги читај овие веќеЕве уште добри вести ако се точни секако
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1350054/Charlie-Adams-Liverpool-edges-closer-Blackpool-transfer-request.html
Чарли Адам побарал трансфер
--- надополнето ---
Инаку Комоли не оди за џабе во Холандија ако нема ништо. Да беше трансферот пропаднат немаше да оди таму уште да преговара. Само многу пари бараат бе Ајакс ќе треба до последно да чекаме за да намалат а можно е и да не намалат па да мора да платиме многу ( и џабе чекањето ) или да останиме со стапот в раце. Инаку менаџерот на Блекпул кажа дека сака добра понуда за Чарли Адам инаку не доаѓа во предвид да го продава. Блекпул бараат замена за него значи можно е да иди кај нас ама уште се мислам кој ќе седи на клупа ако Чарли дојди. Квалитетен играч е ама како вишок ми изгледа.