Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Може ќе звучи како да барам премногу ама сакам некоја петарда да им пукнат или да го репризираат Бешикташ:)
Абе и ја се мислев за тоа ама ми е жал за Вест Хем и уште повеќе за Грант!! Го почитувам човеков а и клубот така да 4-0 доста би било!!! Иако посакувам едно 10 да им шибнеме ама сепак од респект може и 3 или 4!!!! Инаку добра ти е политикава за Хонда.....но истото важи за Арда....има многу фанови низ Турција кои би ги придобиле со негово купување и би го освоиле тој пазар!!!
Е сега пак на Рој ќе се навратам!!!Не сакам веќе да слушнам за продавање на Глен,Агер,Пачеко и остали но посебно за овие тројца!!!!

--- надополнето ---

Инаку ова е супер формација 4-4-2 или ако повеќе сакате 4-2-4!!! Е уште да имавме појаки крила(за лево зборувам) не дека Макси е лош ама ова е Вест Хем сепак...и лев бек ни треба!!!

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
E ova veke pocnuva da lici na Liverpool.. Se znae koga doaga nekoj na Anfield treba gakite da im se tresat, da se napaga od prva minuta.. NEma sto mnogu mnogu taktiziranje, all out attack... Inace denes site igraat solidno , pa duri i POulsen ne e taka los .. AJde use 2,3 gola :) .. Inace za tie so se od Skopje, vo korner kaffe karsi Soborna crkva , sekogas gi ima utakmicite taka da slobodno doagajte si .. Ja tamu sum si sega i top slika sve ima ( nekad i HD e )

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
poarno prvo poluvreme sme nemale sigurno 1 godina veke :) bravo!!!

ovaa bese prekrasna igra ,, so mali zameni ke bideme daleku podobri PRIMER mesto ngog napred da igra kajt a mesto kajt krigo da ja koristime brzinata na babel! i sekako mesto posuen da igra dzerard

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Незнам дали приметуивате ама коа играат без Џерард некако играат по слободно...Коа игра он се иде преку него(и така треба)и некако по ограничени се играчите.Не дека ќењам нешо за Џерард.Ама и пред две сезони коа се играа некои 4-5 утакмици без Џерард и без Торес по динамична беше играта и играа со поеќе пасови и скоро сите играчи се приклучуваа.Значи зборот ми е дека не треба цела игра да ни се сведува на нив двајца...Видовме денес дека Џонсон ја влечеше цела игра и ни идеше одлично.Како и да е нека продужат со добрите резултати..

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
**RUMOUR** Liverpool will bid 25 million for Bastian Shcweinsteiger in January #LFC :tv:

Во пакет со ова Ричард Брансон ме части и еден лет до месечината или марс (по мој избор) со Вирџин Галактик.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
**RUMOUR** Liverpool will bid 25 million for Bastian Shcweinsteiger in January #LFC :tv:

Во пакет со ова Ричард Брансон ме части и еден лет до месечината или марс (по мој избор) со Вирџин Галактик.
Не е смешно тоа што наводно ќе сме прателе понуда!!! Смешна е цената!!!! А и не знам колку ни е потребен Швајни сега...имаме други проблеми!!!
П.С ќе не сечи Бале недела!!!

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
koj bejl ke ne sece :DDDDD nema nisto da izigra totenhem protiv nas ... ke pobedime ke vidite .. cel svet ke ceka povtorno BEJL da preraboti ali mislam deka dzonson e dovolno brz da go spreci koj igra na negovata brzina ;)

mene mi e straf od KRAUC nogu sme slabi vo skokot na glava po nafrleni topki i lani i ovaa godina nezznaam zosto :(

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Ќе видиме.....се надевам нема да не демолираат!! Спарс знаат да бидат неконстантни па се е можно!!
Бтв сега кој ќе биде главен за трансферите ?? Комоли ?? Тој што ќе сака ќе носи или ќе мора да соработува со Рој или Кени ??
П.С да не го заборавиме типов
Му тргна од кога го избркавме :pos2:

Стеф...

Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
http://www.sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=14927:2010-11-20-09-47-14&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4
Тоа шо го реков пред некој пост..Дека нема никаква караница помеѓу Рој и Торес.
А Сити ќе продаваат 5 ѕвезди од кој еден е и Адебајор...Да понудиме зимово за него не би било лошо.Ако го даваат ефтино за некој 10 таман ќе да е

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
http://www.sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=14927:2010-11-20-09-47-14&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4
Тоа шо го реков пред некој пост..Дека нема никаква караница помеѓу Рој и Торес.
А Сити ќе продаваат 5 ѕвезди од кој еден е и Адебајор...Да понудиме зимово за него не би било лошо.Ако го даваат ефтино за некој 10 таман ќе да е
адебајор е 12 милиончиња скоро половина одколку штого купија од арсенал, би било добро да се земе но сити ќе се бидат да вклучат неколку играчи + пари за да ни го земат торес бидејќи онив и барца се најзагреани за торо.......за со тотенхем незнам што толку му обрнувате внимание на бејл, игравме со манчестер класи подобриот роналдо па не го оставаа да мрдне, така да тотенхем не е само бејл тука се вандерварт,модрич,крауч и компанија

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ако некој уште плаче по Бенитез и неговите тренерски способности, го охрабрувам да го гледа Интер. Од шампионски тим, Бенитез создава лузерски тим втори дел. Таму не му смета ни газда ни незнам ти кој, тие негови стари оправдувања.

Можеби ќе кажете дека се повредуваат играчи, ама тоа претежно одбрамбените, а тие не се задолжени да даваат голови и да креираат игра.

Стеф...

Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
А случајно Бенитез да не ги дава головите,па шо викаш создава лузерски тим?Без Снајдер ништо не праават.Он им ја креира играта.Неможе само Ето и Лусио да играат.Ја само нив ги видов сеа дека нешо покажаа...Другите дупки.Ама кој ги е*е нив,не се битни они.Торес не си иде нигдека.Тоа го рекоа цела управа,а и он не изјавил желба за да си иде.Да се донесе Адебајор па и за 15 миљони би било таман.Исто и Кранчар да се донесе,пошо глеам за него од крилава се накако нај загреани да се донесе зимово би било супер.Они би биле одлични засилувања за зимоска.А за лето има време,тоаш ќе се прави тимот.
Има право Бојан.Сме игра против каде каде појаки тимови со мн појаки играчи(Роналдо,Ето,Бензема,Кака и мн други)па сме ги тепале и тие играчи не мрднале...Така да не се грижам мн мн за Бејл.Внв ми е поголема закана заедно со Модрич отколку Бејл.Ако успеат да го сопрат Модрич и Крауч од преќини,наша е утакмицата со сигурност.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Ако некој уште плаче по Бенитез и неговите тренерски способности, го охрабрувам да го гледа Интер. Од шампионски тим, Бенитез создава лузерски тим втори дел. Таму не му смета ни газда ни незнам ти кој, тие негови стари оправдувања.

Можеби ќе кажете дека се повредуваат играчи, ама тоа претежно одбрамбените, а тие не се задолжени да даваат голови и да креираат игра.
Не е Бенитез крив!!! Ти гарантирам дека и Мурињо да беше немаше Интер да биде шампион годинава!!! Едноставно ништо не вложија туку го дадоа Марио и тоа е тоа...пола тим е повреден а и со оние играчи тешко!!!Мурињо го извлече максиумот од нив !!!Си освои Морати што сакаше и сега ќе си ги враќа парите!!! А и Рафа не може одма ...му треба време...се сеќаваш кај нас прво беше 5ти па дури после си направи тим и се бореше за титула!!!

--- надополнето ---

А случајно Бенитез да не ги дава головите,па шо викаш создава лузерски тим?Без Снајдер ништо не праават.Он им ја креира играта.Неможе само Ето и Лусио да играат.Ја само нив ги видов сеа дека нешо покажаа...Другите дупки.Ама кој ги е*е нив,не се битни они.Торес не си иде нигдека.Тоа го рекоа цела управа,а и он не изјавил желба за да си иде.Да се донесе Адебајор па и за 15 миљони би било таман.Исто и Кранчар да се донесе,пошо глеам за него од крилава се накако нај загреани да се донесе зимово би било супер.Они би биле одлични засилувања за зимоска.А за лето има време,тоаш ќе се прави тимот.
Има право Бојан.Сме игра против каде каде појаки тимови со мн појаки играчи(Роналдо,Ето,Бензема,Кака и мн други)па сме ги тепале и тие играчи не мрднале...Така да не се грижам мн мн за Бејл.Внв ми е поголема закана заедно со Модрич отколку Бејл.Ако успеат да го сопрат Модрич и Крауч од преќини,наша е утакмицата со сигурност.
Абе каков Крајнчар......земајте таму Н зогбиа,Пајет и такви слични!!! И не сфаќајте сериозно тоа со Бале....не е само тој....Дефо,Крауч,ван Дер варт,Ленон,Џовани,Модрич,Крајнчар итн...но Бејл секако ќе биде страшен но не и незадржлив!!!

--- надополнето ---

Хоџсон: Не отпишавте премногу рано оваа сезона!!!
Ова во стилот на Шенкли е :pos2:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Диме нешто да те прашам набрзинка. Ај да речеме се согласувам дека играчите се одговорни за игра, голови, шанси. И во Ливерпул и во Интер и било каде. Тренерите немаат вина.
Уствари колку што така страстно ги обвинуваш играчите, што според тебе е улогата на еден тренер во клуб? И дали мислиш дека е воопшто потребен?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Диме нешто да те прашам набрзинка. Ај да речеме се согласувам дека играчите се одговорни за игра, голови, шанси. И во Ливерпул и во Интер и било каде. Тренерите немаат вина.
Уствари колку што така страстно ги обвинуваш играчите, што според тебе е улогата на еден тренер во клуб? И дали мислиш дека е воопшто потребен?

--- надополнето ---

Шо му е на форумот со дуплите мислења не знам ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom