Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.671
- Поени од реакции
- 11.826
Уживај мали....чичко Родолфо Борел е тука....така да нема причина да се грижите...наскоро ќе видите едно поинакво лице на Ливерпул......само да се променат газдите.......ќе видите каква работа ќе заврши чичко Родолфо......но кажав ...МОРА НОВИ ГАЗДИ!!!!!Гулачи, Бузанис, Дарби, Ајала, Инсуа, Амоо..... од овие никој не играше со Нортемптон!
Во прв состав беа играчи од типот на Пачеко, Бабел, Јованович, Агер, Лукас, Гејот...... значи играчи од кои се очекува да бидат прв состав и кои според мене ако ме прашаа пред оваа утакмица ја би ги ставил сите (освен Гејот) во Прв состав !
Ете тоа е болката..... значи не беше тимот од 2 екипа... туку играчи од Првата екипа!
--- надополнето ---
Ги погодил....копук до копук.....само Џовани вреди нешто....ама боље да тргне по играчи како Арда,Јанг,Марин,Бензема......Сеа читав на официјалната страна дека за време на јануарските преодни рокови Хоџсон ќе понуди за Дос Сантос и Павличенко во пакет заедно за некои 20 миљони и Хонда од ЦСК Москва.Барем еден да донесе од овие ќе биде мн добро.
--- надополнето ---
Без примен гол???? Тешко...ама ајде.....инаку во наредните 20 утакмици имаме потешки само со Евертон,Челзи,Тотенхем и Вила......другите 16 се релативно полесни иако нема сега лесни за нас....очекувам 15 победи!!!!... ke bide podobro i site fanovi na LIVERPOOL ke bidat srekni i toa osekam vo mnogu bliska idnina ...... pocnuvame so Sanderlend ... ne sakam ni da pomislam a da ne postigneme bar 3-4golovi ....sleden Blekpul isto 3-4:0 ... gostuvanje na redovniot gratski rival Everton 0:2 ft, doma so Blekburn ke bide tvrdo 2:0, gosti na bolton, isto taka tvrda utakmica 0:1 .... ete vi 15 bodovi ete vi sovrsen moral.... ete vi slag na tortata, doma so Celzi .... pobedi me li na derbito eve go liverpool vo trka za top 4 ete vi srekni i ispolneti fanovi ete vi temi za pisuvanje ako promasam edna od ovie utakmici ke mi oprostite ) pozzzzzz YNWA
--- надополнето ---
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12957:2010-09-24-16-02-11&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4
За насловот би го тепал со ластици......ама потака има кажано нешто.....
"Реалната цел за нас е да се обидеме да се вратиме во топ 4. Освојувањето на титулата стои како можност пред нас, бидејќи има шанса и тоа да се случи. Но, реално гледано е подобро да се фокусираме за пласманот во Топ 4. [SIZE="4"[B]][SIZE="4"]Ако сме први, втори или трети, супер, нема да се откажеме од тоа и ќе се бориме до крајот"[/SIZE][[/B]/SIZE].“
Ова веќе е малку подобро!!!
--- надополнето ---
И НЕМОЈ УШТЕ ЕДНАШ НЕКОЈ ДА РЕЧЕ ИЛИ НАПИШЕ ДЕКА НЕМАМЕ ВЕЌЕ ШАНСИ ЗА ТИТУЛА.....ЗАТОА ШТО АКО ГО СРЕТНАМ НЕКАДЕ ИМА ДА ГО ПРЕТЕПАМ!!!! ШАНСИТЕ ЌЕ БИДАТ ЗАГУБЕНИ КОГА ЈАС ЌЕ РЕЧАМ ДЕКА СЕ ЗАГУБЕНИ!!!!! ДОТОГАШ ТИШИНА!!!!
--- надополнето ---
http://www.dailypost.co.uk/sport-news/liverpool-fc/2010/09/24/liverpool-fc-players-like-roy-hodgson-says-former-boss-gerard-houllier-55578-27338437/
Мал поздрав до суперстар и компанија!!!!!