Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Што и да се случило нема оправдање...Не а гледав утакицата.Како и да било ова е голем срам...

G

Gray Foxx

Гостин
Nice to see that after a couple of unexpected victories it looks like Liverpool have finally got their season back on track.
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

The only tournament Liverpool still have a chance of winning is the one they've not played a game in.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Sakav da im cestitam na fanovite na Liverpool za transferot M.Rodrigues i toa kako so razbrav za 2miliona evra :nesvest:.
SUPER TRANSFER

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.125
Поени од реакции
1.721
Јоси 3ка, Стиви 2ка, Нандо 6ка. Бенитез за колку недели аут?:icon_lol:

И кој ќе игра у шпиц, Нгог или Ел Жар, прашањето е сега.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ja bi rekol nesto vaka ke bide sostavot so Stoke

Cavalieri
Degen Carragher Agger Insua

Lucas Aurelio( da benitez go igra aurelio kako CM , samo on moze toa )

Maxi Babel

Aquilani

N'gog
Gospod neka ni e napomos :kesa:

GoGo*

LSS
Член од
10 јуни 2008
Мислења
564
Поени од реакции
18
Ajde i od mene cestito za noviot transfer i se nadevam deka Maksi ke prikaze odlicni partii vo dresot na Liverpool.:smir:

F

FuckYouAll

Гостин
е нема што многу сме слаби :kesa: веќе срам ми е да се појавам на улица од сите губиме.
А за тоа дека е конечно добар трансфер не треба да се избрзува за многумина се велеше дека е добар трансфер ама не беше баш така.
Знам како ти е! хехе :kesa:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Торес повреден Бабел џенем фатил...Од таму следува Нгог стартер
Еве сега гледам во сите кладилници паднат е коеф за Стоук.Нешто ми кажува дека утре ќе биде последниот натпревар на Бенитез во Ливерпул

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Колку би било добро, кога ова би било вистина!:kesa:

фудбал
Хидинк го презема Ливерпул?

Холанѓанецот Гус Хидинк со задоволство ќе седне на клупата на Ливерпул ако раководството на "црвените" реши да ја раскине соработката со Рафа Бенитез. Поранешниот менаџер на Челзи, кој моментно е селектор на Русија е најголем кандидат за наследник на Шпанецот, по слабиот прв дел од сезоната на клубот од Енфилд.

Ливерпул ги загуби шансите за освојување на титулата во Премиер лигата, додека во Лигата на шампионите и ФА купот се "сопна" од првата пречка.

Ако челниците на клубот се решат за промена на менаџерската функција, тогаш Хидинк е заинтересиран за преземање на тимот. Но Холанѓанецот прво ќе бара дозвола од сопственикот на Челзи, Роман Абрамович, кој е најзаслужен за неговото назначување на селекторската позиција на Русија.

"Мора да разговарам со претседателот на федерацијата пред да донесам одлука за во иднина, но вистина е дека сакам повторно да бидам менаџер во Англија. Сепак многу му должам на Роман Абрамович што ми даде голема поддршка, па затоа прво со него би разговарал", изјави Хидинк за таблоидот Сан.

Последна промена: 15.01.2010 #

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Би било повеќе од супер, ама тоа колку што прочитав некаде тоа ќе се случи најрано на крајот од сезоната.
Нешто се зборуваше дека Бенитез ќе оди во Јувентус а Хидинк кај нас на крајот од сезоната, кога и на двата тима ѓи очекува реконструкција.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сепак Макси на клупата!

Составот:
Реина
Инсуа
Педерот грчки
Шкртел
Карагер
Аурелио
Маскерано
Лукас
Деген
Н’гог
Кујт

На клупата:
Кавалиери, Макси, Аквилани, Пачеко, Риера, Дарби, Спеаринг.

Бог знае со овој состав шо формација ке ваде :uvo::nesvest:, али ајде нека ни е со среќа!:smir:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
и реми со овој состав ќе биде успех... Деген и Аурелио по крилните позиции, Киријакос централен бек, Леива плејмејкер, Н`гог напад со Кајт :nesvest:

0-0 совршен резултат..

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Многу слаба игра во првото полувреме без Торес , Џерард и Бенајун ај да се надеваме подобра игра во второто пол...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom