Како сега ќе ни го грабате а да завршиме помеѓу првите 4.Ако не се квалификуваме помеѓу првите 4 има шанси торес да замине во спротивно тоа е малку возможно...Јас лично го сакам Милан како клуб и ги пратам работтите вонего и не ми е јасно од каде пари за Торес.Со оглед на тоа дека беа одбиени 60 па и 70 мил од Сити...Поздрав до вас и со среќа против Манчестер...Ќе ви го грабаме Торес. :pos2:
Ај среќна Нова, да освоите ЛЕ и да бидете меѓу први четири во лигата. :smir:
Ајде давај стримот.:smir:Како сега ќе ни го грабате а да завршиме помеѓу првите 4.Ако не се квалификуваме помеѓу првите 4 има шанси торес да замине во спротивно тоа е малку возможно...Јас лично го сакам Милан како клуб и ги пратам работтите вонего и не ми е јасно од каде пари за Торес.Со оглед на тоа дека беа одбиени 60 па и 70 мил од Сити...Поздрав до вас и со среќа против Манчестер...
Со кој состав ќе излезиме вечерва.Немој пак со некои зајци па да го ебеме и овој куп..
Каде сте бре луѓе.Најдов добар стрим за да гледаме а вас ве нема.ПАтем губиме еден нула сега примивме гол...А играме со првиот состав со исклучок на десен бек каде што игра Дарби...Уште во оваа конкуренција као не удават и ...