Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Nema nikakvo opravdanje za ovoj slobodno ke kazam remi ramno na poraz.Tolku sutevi ne mozea golot da go pogodat.25 korni moze izvedoa.Si ja prodolzija prikaskata od lani.Benites kako i sekogas dupka.U sekoj slucaj nema da se odkazme od Liverpool i da e posleden.Odime ponataki.Se nadevame samo losa sreka bilo...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Nema nikakvo opravdanje za ovoj slobodno ke kazam remi ramno na poraz.Tolku sutevi ne mozea golot da go pogodat.25 korni moze izvedoa.Si ja prodolzija prikaskata od lani.Benites kako i sekogas dupka.U sekoj slucaj nema da se odkazme od Liverpool i da e posleden.Odime ponataki.Se nadevame samo losa sreka bilo...
Со Јунајтед имавте добра среќа, со Мидлсборо имавте добра среќа, до кога мислевте така да е!
Фудбал е ова, не мајтап. Ја сакам оваа игра затоа!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Споредвиш Челзи и Стоук??НОУ КОМЕНТ!
Baras alibi za utresen poraz...
Se salam.Napravi Liverpool kiks i imate pravo da se zezate sonas a nase e kako golemi fanovi da go podnesime toa neli?A vo sekoj slucaj Chelsea i Stouke ne se isto ali poras si e poras.Sega Liverpool so ovoj remi go padna vo voda uspehot protiv Manchester ali taka e koga se igra derbi so rival i pos paga motivacijata da igras so slab tim ali kako so rekov predhodno nema nikakvo opravduvanje

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Se salam.Napravi Liverpool kiks i imate pravo da se zezate sonas a nase e kako golemi fanovi da go podnesime toa neli?A vo sekoj slucaj Chelsea i Stouke ne se isto ali poras si e poras.Sega Liverpool so ovoj remi go padna vo voda uspehot protiv Manchester ali taka e koga se igra derbi so rival i pos paga motivacijata da igras so slab tim ali kako so rekov predhodno nema nikakvo opravduvanje
ne be bratu ,so se podcenuvas tolku , na sekoj moze toa da mu se sluci,a + ne bese poraz neli...pozz

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Не барам Алиби.Што алиби ќе барам овде.Тоа е.Можеби Ливерпул играше ама кој ќе дава гол.Ете видовте Торес изгубен беше денес.Да не е тој во форма немат друг кој(освен Џерард)да постигне гол.За Роби Кин дадовте 20 милиони,а досега ништо нема покажано,ни 2 милиони нема оправдано во 5 меча.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Не барам Алиби.Што алиби ќе барам овде.Тоа е.Можеби Ливерпул играше ама кој ќе дава гол.Ете видовте Торес изгубен беше денес.Да не е тој во форма немат друг кој(освен Џерард)да постигне гол.За Роби Кин дадовте 20 милиони,а досега ништо нема покажано,ни 2 милиони нема оправдано во 5 меча.
Ке ти кажам само две имиња...Роналдо,Бербатов:helou:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Ке ти кажам само две имиња...Роналдо,Бербатов:helou:

Не викам не за Роналдо,ама Бербатов имаше само еден меч и на него успеа да асиситра.Рано е за Берба,ама Роби имаше 5-6 меча до сега и ништо не покажа.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Не ја гледав утакмицата, ама гледам сега 0-0 сме изиграле а? Ајде гледајте утре Јунајтед да победи против Челзи за да си останеме исти на поени со Челзи.

F

fantomX

Гостин
Не ја гледав утакмицата, ама гледам сега 0-0 сме изиграле а? Ајде гледајте утре Јунајтед да победи против Челзи за да си останеме исти на поени со Челзи.
Не изгубивте бе па така исто бодој да си имате со Челзи...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
Сега сте први со 11 бода, а Челзи втори со 10.
Барем ова коло ќе сте први. :toe:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Топката не сакаше да влезе во гол. ЈБГ има и такви денови, Стоук успеа да се одбрани ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom