Може.Епа нема да игра...регистриран е во европските купови со Лацио, и само ке гледа од трибини...али може да лапне трофеј.![]()
Добил Баерн дозвола од Уефа.Сите клубови имаат по еден да пријават.Така читав на Баерн фан клуб
Може.Епа нема да игра...регистриран е во европските купови со Лацио, и само ке гледа од трибини...али може да лапне трофеј.![]()
Е тука е финтата.Тоа беше нагласено и во македонски спорт!Секоја екипа во зимскиот преоден рок има право на еден џокер кој може да го додае во листата на регистрирани фудбалери за европските купови.Тоа во овој случај ќе биде Пандев!Епа нема да игра...регистриран е во европските купови со Лацио, и само ке гледа од трибини...али може да лапне трофеј.![]()
а на кој фан клуб си читал тоа?Може.
Добил Баерн дозвола од Уефа.Сите клубови имаат по еден да пријават.Така читав на Баерн фан клуб
На Баерн фан клуб шо не е јасноа на кој фан клуб си читал тоа?
па знаеш колку фан клубови на Баерн имаНа Баерн фан клуб шо не е јасно
Пер на овој шо е на Кајгана.хахахаххапа знаеш колку фан клубови на Баерн има
ok,сори,ја мислев на ови блоговиве шо се македонски на интернет!нема везе.Пер на овој шо е на Кајгана.хахахахха
Ova e tocno batkava sto go napisal,znaci Pandev nemoze veke za niedna druga ekipa da igra vo evro kupovite sezonava,toa momentalno e dozvoleno samo vo rakomet :pos2: Igrajte malku Football manager ke vi stane se pojasno :pos2: :pos2:mislim deka nesto ste zbuneti site. moze da prijavi baern uste eden igrac kako djoker, ama toj igrac vo taa sezona da nema nastapeno za nekoj drug klub vo evro kupovite, taka sto sega dokolku pandev bi otisol vo baern nema da moze da igra vo kupot na uefa.
Играчите во јануари повторно се пријавуваат за европските натпреварувања....не знам како не си запознаен со тоа до сега, а гледам дека си по фудбалот:helou:Епа нема да игра...регистриран е во европските купови со Лацио, и само ке гледа од трибини...али може да лапне трофеј.![]()