Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Епа нема да игра...регистриран е во европските купови со Лацио, и само ке гледа од трибини...али може да лапне трофеј. :)
Може.
Добил Баерн дозвола од Уефа.Сите клубови имаат по еден да пријават.Така читав на Баерн фан клуб

Епа нема да игра...регистриран е во европските купови со Лацио, и само ке гледа од трибини...али може да лапне трофеј. :)

Е тука е финтата.Тоа беше нагласено и во македонски спорт!Секоја екипа во зимскиот преоден рок има право на еден џокер кој може да го додае во листата на регистрирани фудбалери за европските купови.Тоа во овој случај ќе биде Пандев!

Не може бе како Роналдо не настапи за Милан прошлата сезона !!!

Абе може од оваа сезона сите имат право на по еден џокер

mislim deka nesto ste zbuneti site. moze da prijavi baern uste eden igrac kako djoker, ama toj igrac vo taa sezona da nema nastapeno za nekoj drug klub vo evro kupovite, taka sto sega dokolku pandev bi otisol vo baern nema da moze da igra vo kupot na uefa.

Не верувам дека Уефа го донела тоа ново правило...Затоа и Роналдињо несака да си иде на полусезона дека нема да игра во ЛШ, од лето здравје за Пандев повторно во ЛШ(се надеваме). И пак да полни мрежи, сосе тој гол од квалификациите има 5гола! ЗВЕР

Со овој тим толку е максимум.Важно Гого даде пак гол.

mislim deka nesto ste zbuneti site. moze da prijavi baern uste eden igrac kako djoker, ama toj igrac vo taa sezona da nema nastapeno za nekoj drug klub vo evro kupovite, taka sto sega dokolku pandev bi otisol vo baern nema da moze da igra vo kupot na uefa.

Ova e tocno batkava sto go napisal,znaci Pandev nemoze veke za niedna druga ekipa da igra vo evro kupovite sezonava,toa momentalno e dozvoleno samo vo rakomet :pos2: Igrajte malku Football manager ke vi stane se pojasno :pos2: :pos2:

Играчите во јануари повторно се пријавуваат за европските натпреварувања....не знам како не си запознаен со тоа до сега, а гледам дека си по фудбалот:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom