F
fantomX
Гостин
Аха, и Робињо 4 и се на се... 8-7 за Реал. Абе, ај не тресете зелени.да бе ... и Роки 4 и Балота 1
Инаку, Сиена - Лацио 1-1
Само ќе речам, Пандев да си бара нов клуб.:nesum:
Аха, и Робињо 4 и се на се... 8-7 за Реал. Абе, ај не тресете зелени.да бе ... и Роки 4 и Балота 1
нека му ја мислат балота е опасен тип во нападот:uvo:да бе ... и Роки 4 и Балота 1
Да, ама Лацио се дрва ...konecni Siena 1:1 Lacio...masiniste e pandev samo goloj dava
Да, во нападот на противничката екипа!нека му ја мислат балота е опасен тип во нападот:uvo:
Ајде ти со педерчињата од северните провинции глејте си ја чергата и остајте ги граѓаните со Пандев да си тераат политика. Пандев е Пандев, ова е тема за Лацио. Знам дека ви е криво што не игра за некој друг шупачки тим, ама соочете се... ПАНДЕВ ИГРА ЗА ЛАЦИО!!!!!!!!!!!!!! Тишина!Ајде Пандев нека си замине ... гледа дека е јак за во овој тим
odi na a1.com.mk ako ti treba goloИмам некој ментал пикчр, фала.
A be germansko prvenstvo ne gledam, i mislam deka nema sto da bara covekot tamu.Osven eden Baern sto go imaat,nisto drugo ne gledam kvalitetno vo ligata.Taka da bolje neka ostane vo LazioПандев е стварно феномен, еден од најдобрите играчи на балканот али треба да си отиде од лацио во некој поголем клуб од германско или англиско првенство, само не во шпанско пошто многу играчи кога отидоа од италианско во примера им се зезна кариерата