Фан Клуб: Лацио

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
konecni Siena 1:1 Lacio...masiniste e pandev samo goloj dava

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.551
Поени од реакции
5.538
Ајде Пандев нека си замине ... гледа дека е јак за во овој тим

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Bozeeee na koe tengalo si mu dal race i noze. da tibam dedoto balota kojot nepodvizen. vreme e da sjodi vo milan. koj ke go vidam so topkata ili napagjac od protivnicki tim do nego mi idi da smenam odma oti ne mozam da go gleam kaj so se maci ko retardiran

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ајде Пандев нека си замине ... гледа дека е јак за во овој тим
Ајде ти со педерчињата од северните провинции глејте си ја чергата и остајте ги граѓаните со Пандев да си тераат политика. Пандев е Пандев, ова е тема за Лацио. Знам дека ви е криво што не игра за некој друг шупачки тим, ама соочете се... ПАНДЕВ ИГРА ЗА ЛАЦИО!!!!!!!!!!!!!! Тишина!

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Де бре Викторе, ама се напна... :) Шала. Како беше голот на Пандев?? Пошо не го видов (немаше каде, нели), па една оценка ако може. И еден линк, ако може. :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Линк немам, шут по земја од десен агол на шеснаестник, голманот истрча, му ја протна под рука... влезе по земја покрај лева статива, елегантно... како Пандев :)

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Имам некој ментал пикчр, фала. :)

Член од
26 јуни 2007
Мислења
77
Поени од реакции
0
Luge,ne ste svesni kakov e filingot koga za vasiot omilen tim igra Fenomenot GORAN PANDEV.Krsam lusteri od radost koga dava covekov golovi :vozbud:

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Пандев е стварно феномен, еден од најдобрите играчи на балканот али треба да си отиде од лацио во некој поголем клуб од германско или англиско првенство, само не во шпанско пошто многу играчи кога отидоа од италианско во примера им се зезна кариерата

Член од
26 јуни 2007
Мислења
77
Поени од реакции
0
Пандев е стварно феномен, еден од најдобрите играчи на балканот али треба да си отиде од лацио во некој поголем клуб од германско или англиско првенство, само не во шпанско пошто многу играчи кога отидоа од италианско во примера им се зезна кариерата
A be germansko prvenstvo ne gledam, i mislam deka nema sto da bara covekot tamu.Osven eden Baern sto go imaat,nisto drugo ne gledam kvalitetno vo ligata.Taka da bolje neka ostane vo Lazio ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom