До некаде се согласувам со вас, Што се однесува до засилувањата Милан потроши над 200 милиони и пак се катастрофа, плаќаат 30 милиони за резервист. Скапите играчи тешко е да ги мотивираш. А Лацио им пречи многу на некои луѓе па затоа постојано се обидуваат со разни методи да го уништат како што се црната кампања врз Лотито и од друга страна судиите кои 4 натпревари по ред го оштетуваат Лацио. Јас ги пратам италијанските медиуми и сите признаваат дека
Лацио има страшен тим,
го има најдобриот спортски директор Игли Таре и најдобриот тренер Симоне Инзаги. Ако Лацио обезбеди место во ЛШ најмалку 40 милиони се сигурни а со тие пари ќе видиш какви играчи ќе донесат Лотито и Таре. Јас сум оптимист, Лацио ја чека светла иднина.[DOUBLEPOST=1515471817][/DOUBLEPOST]Потполно се согласувам дека треба да го направат тој скок (salto di qualita), а мислам дека се на добар пат. И да го продават Милинковиќ то сега вреди 100милиони а до јуни кој знае кај ќе стигне, а со 100милиони богами 3-4 добри играчи ќе купиме. Да не забораваме за двајцата португалски таленти Нето и Жордао кои се спремаат за следната сезона. Биди опримист.
Еве ви доказ, сигурно ќе го разбереш:
http://www.cittaceleste.it/notizie/la-squadra/lazio-valore-lotito/