Фан Клуб: Италија

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.115
најголем адут на Прандели е што никогаш не се знае со каква формација и со кои играчи ќе излезе на теренот,така ќе биде и вечер,составот нема да се знае до истрчувањето на терен

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.215
Поени од реакции
18.353
Ич не сум задоволен од составот. Ептен дефанзивно настапува Прандели и тоа не ми се допаѓа. Зошто ги земаше Инсиње, Черчи и Касано кога нитуеден од нив не стартува?

И што по ѓаволите бара Верати во првиот тим??

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Буфон официјално одпаѓа, Сиригу ќе биде на голот.
Киелини лев бек, Барзаљи и Палета во центарот на одбраната.
Ме изненадува Верати, ама можеби и очекувано ќе биде неговото настапување заедно со Пирло, за да неможе да се изолира едниот, а да не се загуби креативноста.

Сиригу

Дармиан Барза Палета Киелини
ДДР
Кандреава Верати Пирло Маркисио
Балотели

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Добар си е Прандели,со ваков скромен ростер и повеќе од максимум вади.Една Германија со какви играчишта со години неможе финале да стигне,ние речиси со истиов состав пред две години тоа го направививме.Keep calm and trust in Cesare;)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ова е најслаба Италија од кога ги пратам од времето на Баџо:).
Ослабената Серија А си го прави своето.
Буфон,Неста,Канаваро,Виери,Дел Пиеро,Пирло,Тоти и многу други ѕвезди израснаа во тогаш најсилната лига во Светот сега овие се Серија Б во споредба со тогаш.
Но и со ваков тим ке се оди на победа со Англија :icon_lol:.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Што бара па овој Палета прв тим? ај Шиљо се повреди и игра овој Дармиан, Имобиле со Инсиње место Бало и Маркизијо исто би било подобро но ќе видиме како ќе биде на терен. Буфон само за оваа е аут или до крај? Сиригу е во добра форма иако не бранеше на крајов не е лоша замена за него.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.555
Поени од реакции
5.546
Инсиње место црепон Кандрева да влезе не ќе биде лошо....

Kajgana Shop

На врв Bottom