Фан Клуб: Италија

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.301
Једино на кој им пречи Бало е на некој од навивачите на јувентус бидејќи нели они си помислеа дека тоа дрвото недоделкано Матри ќе биде дел од Италија на ЕП:pos:

+

Верувајте не ни пречи Балото :). Него вас Миланезите ви пречи тоа што Џакерини играше 2 натпревари како стартер, а Ночето грееше клупа :icon_lol: .

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.490
Поени од реакции
5.583
Досадни сте со Милан и Јуве. Чекам уште некој да спомне за Мунтари и готово. Дај кажете нешто реално за репрезентацијава. Јас мислам дека на екипава и фали лидер. Буфон е капитен, емотивен е и гласен ама го нема потребниот авторитет за да се справи со Балотели и ко. Исто така и Пирло и Де Роси. Фали некој како Тоти и Гатузо, па донекаде и Дел Пиеро. Ако Прандели не смета на Борини можеше слободно да го земи Тоти па макар и на клупа да седи. Неговото искуство сега добро би ни дошло. Потегот на Липи 2010 со Гатузо беше одличен иако не вроди со плод.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.301
Досадни сте со Милан и Јуве. Чекам уште некој да спомне за Мунтари и готово. Дај кажете нешто реално за репрезентацијава. Јас мислам дека на екипава и фали лидер. Буфон е капитен, емотивен е и гласен ама го нема потребниот авторитет за да се справи со Балотели и ко. Исто така и Пирло и Де Роси. Фали некој како Тоти и Гатузо, па донекаде и Дел Пиеро. Ако Прандели не смета на Борини можеше слободно да го земи Тоти па макар и на клупа да седи. Неговото искуство сега добро би ни дошло. Потегот на Липи 2010 со Гатузо беше одличен иако не вроди со плод.
Абе него еден Мурињо неможеше да го смири, па ти очекуваш Буфон да му изиграва татко :pos:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.490
Поени од реакции
5.583
Абе него еден Мурињо неможеше да го смири, па ти очекуваш Буфон да му изиграва татко :pos:
2 шамари и да се знај кој е шефот таму. Мислиш Тоти и Гатузо би го трпеле?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не е исто голман и некој кој ќе се движи цело време низ теренот,ќе може полесно да комуницира со играчите и полесно да биде слушнат.

Мое видување на работите.

Не дека Буфон не е добар за лидер.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
* кај виде тука фанови на Италија.........заради Касано навиваат неколку души,ако не го земеа најверојатно за Холандија ќе беа
морковче, јас оддамна сум за италија и не гледам причина да не бидам за италија и на ова европско!
forza azzuri!

и да, касано ми е еден од омилените играчи (ма и омилен бе!) :pipi:
forza fantantonio :love:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Прандели има голема доверба во Касано и со право зашто е креативен само штета што не е спремен па увек го вади во 70-та минута,ја неам ништо против него да игра во прв тим...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
* кај виде тука фанови на Италија.........заради Касано навиваат неколку души,ако не го земеа најверојатно за Холандија ќе беа
Oh stop it...
Најозбилно. Италија не е Јуве. Италија не е Милан. Италија не е Ин...Матераци.

Муабетите дека навивач на Милан ја сака репрезентацијата на Италија само заради Касано можете да му ги правите на деца од 6 години што собираат сличиња и ова им е прво Европско првенство.
Затоа што пред Касано, Џакерини, Бонучи и Балотели беа Тоти, Дел Пиеро и Малдини.

Не се врти се околу Јуве, темава не е фан клуб Јуве туку фан клуб Италија. Јас се сметам за фан на Милан, фан на Серија А и фан на репрезентацијата на Италија. А тоа значи дека кога игра Италија, не ми е битно дали победата ќе ја донесе играч на Болоња, Пескара или еве... Лацио.

Не си го кревајте егото да помислувате дека ако има повеќе играчи на Јуве во составот, ние другите не смееме да пишуваме тука. Такви муабети со децата в маало дур се мотате со сличиња. Холандија... шо не ќе измислите еј.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
1
Верувајте не ни пречи Балото :). Него вас Миланезите ви пречи тоа што Џакерини играше 2 натпревари како стартер, а Ночето грееше клупа :icon_lol: .
Ке бидам краток и јасен,колку сакате палете се на Џакерини ама човекот уште не е запознаен од интернационален фудбал на високо ниво.

Се гледа дека имат огромен респект еден кон друг:pos:

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Звер е црниот :D

Kajgana Shop

На врв Bottom