Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Занети е измислен за сите бе!
Овие се губат, ги страв у дуел да влезат, смешки од екипа, смешки..

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Nagatomoooo:vozbud: Sekogas go dava svojot maksimum(y)
--- надополнето: 20 септември 2012 во 22:58 ---

Zaneti igra za da si seta na sekoja pozicija i da ostava dupka vo odbrana, takva neodgovornost cudo nekoe , vreme mu e za klupa !
Која неодговорност ја виде жити се, како десен бек ги уби во поим и напред и назад !

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Хихи се извадовме на крај.

Нема да коментирам за останатите пошто целиот тим беше слаб вечерва но за сите хејтери на Занети ете ви зашто треба да игра, трча и се бори и покрај годините, изнудува слободни удари и сл. <3

R

Rigel Kent

Гостин
Која неодговорност ја виде жити се, како десен бек ги уби во поим и напред и назад !
Kade gi ubi ziti se :), odi napred, prodor ,centarsut vo publika ili ja gubi topkata i Rubin trgnuva na kontra a toj si dreme na protivnicka polovina. Ako ova vi lici na Zanetti od najdobri denovi , stvarno ne znam ...

Член од
2 август 2011
Мислења
1.261
Поени од реакции
1.664
Време е на Страмачони да му се залепи таксена марка и да се испрати што подалеку. Ама тим состави со Рубин дома да неможеш да тепаш. Од Рома три парчиња да примиш па уште за титула ке се борат. Морати го упропасти клубот и време и тој да си оди.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
abre kaj e palasio ne mi e jasno ni vo seria A ne igra ni LE. ajde sto tolku se sekirate kad tad i strama ke si zamine :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Бенитез е крив, или Б.Ц. беше? (n) (се надоврзувам на балерината)

Сепак морам да го пофалам Страма, ако претходно играше со 5 бекови во прв тим, денеска настапи со 4, се гледа дека учи малку по малку.

И Нагатомо одиграл добар натпревар? :tapp: Самуел е Ривас part 2...

Криво ми е само за Ранокиа, цел меч го одигра одлично, и на крајот за голот ја зезна јако...

Како и да е, Pazza Inter! :D

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Kade gi ubi ziti se :), odi napred, prodor ,centarsut vo publika ili ja gubi topkata i Rubin trgnuva na kontra a toj si dreme na protivnicka polovina. Ako ova vi lici na Zanetti od najdobri denovi , stvarno ne znam ...
Кој рече дека овој Занети личи на оној од најдобрите денови?
И ваков Занети за срањава како Переира, Нагатомо, Џонатан е играчиште, а ја не знам како примети дека дремел Занети откако се префрли на десен бек стварно не ми е јасно, баш изигра на ниво.

R

Rigel Kent

Гостин
Кој рече дека овој Занети личи на оној од најдобрите денови?
И ваков Занети за срањава како Переира, Нагатомо, Џонатан е играчиште, а ја не знам како примети дека дремел Занети откако се префрли на десен бек стварно не ми е јасно, баш изигра на ниво.
Dremese otkako ke ja izgubese topkata.Inaku Zanetti moze samo i edinstveno da igra vo odbrana a ne playmaker i vo napad.Strama go izvadi Jonathan , go vnese Guarin a Zanetti si prodolzi so prodori vo sredina.

:)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
И Переира се изнатрча исто така, ја изора левата страна.

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Разберете дека Касано и Снајдер се единствените наши играчи кои ја имаат онаа луцидност, кои знаат напред да створат шанса, да иизиграат асистенција и сл. Инаку по ова вечерва сум сигурен дека само 4-2-3-1 мора да играме и само за тоа имаме играчи. Камбијасо и Гуарин да бидат дефанзивни во средина, крилно напред Касано и Паласио/Алварез, Снајдер и Милито. Само така ке личиме на тим. Самуел на клупа да се премести, а џонатан да се прати у П.М.

Kajgana Shop

На врв Bottom