- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.986
- Поени од реакции
- 16.425
Занети е измислен за сите бе!
Овие се губат, ги страв у дуел да влезат, смешки од екипа, смешки..
Овие се губат, ги страв у дуел да влезат, смешки од екипа, смешки..
Која неодговорност ја виде жити се, како десен бек ги уби во поим и напред и назад !NagatomooooSekogas go dava svojot maksimum
--- надополнето: 20 септември 2012 во 22:58 ---
Zaneti igra za da si seta na sekoja pozicija i da ostava dupka vo odbrana, takva neodgovornost cudo nekoe , vreme mu e za klupa !
Kade gi ubi ziti seКоја неодговорност ја виде жити се, како десен бек ги уби во поим и напред и назад !
Кој рече дека овој Занети личи на оној од најдобрите денови?Kade gi ubi ziti se, odi napred, prodor ,centarsut vo publika ili ja gubi topkata i Rubin trgnuva na kontra a toj si dreme na protivnicka polovina. Ako ova vi lici na Zanetti od najdobri denovi , stvarno ne znam ...
Dremese otkako ke ja izgubese topkata.Inaku Zanetti moze samo i edinstveno da igra vo odbrana a ne playmaker i vo napad.Strama go izvadi Jonathan , go vnese Guarin a Zanetti si prodolzi so prodori vo sredina.Кој рече дека овој Занети личи на оној од најдобрите денови?
И ваков Занети за срањава како Переира, Нагатомо, Џонатан е играчиште, а ја не знам како примети дека дремел Занети откако се префрли на десен бек стварно не ми е јасно, баш изигра на ниво.