Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Лавеци, Исла, Коларов, Дестро.
Топ. само јас би земал уште еден штопер и еден напаѓач затоа што не можеме да очекуваме и Милито до 40 години да растура. Мислам што е една сезона, можеби пак ќе е на ниво до крај, но со годините идат и повреди, а ние баш алтернатива немаме. Јас сум за Форлан / Пацини / Зарате аут, жал ми е што морам да кажам ама сите тројца сум ги преценил. Милито, Лавеци, Дестро. Сега, да имаме уште еден ама добар напаѓач не од типот на готовани туку комплетен играч, би било супер. Ако нема, тогаш Кутињо и Рики по потреба ќе играат напред и тоа е.

Од играчите од кои сме зијан треба да се ослободиме па макар и на штета на клубот.
http://www.transfermarkt.de/de/david-abraham/profil/spieler_58178.html
http://www.transfermarkt.de/de/aleksandar-dragovic/profil/spieler_59032.html
Добри стопери се и двајцата, уиграни се плус, со Ранокија и Хуан ќе бидат стоперска четворка за 10 години нанапред ! А двајцата заедно ќе не чинат 10 милиони !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Бранка со 1 од неговите излети, Гаитан има откупна клаузула од 45м евра, оној гуштерон Ди Марија за 25 го дадоа Бенфика, така да овој боље да не го спомињаме у фан клуб.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
http://www.transfermarkt.de/de/david-abraham/profil/spieler_58178.html
http://www.transfermarkt.de/de/aleksandar-dragovic/profil/spieler_59032.html
Добри стопери се и двајцата, уиграни се плус, со Ранокија и Хуан ќе бидат стоперска четворка за 10 години нанапред ! А двајцата заедно ќе не чинат 10 милиони !
Појма немам кои се, за тие пари да ги земеме двајцата, еден ако се покаже доста е :)

Бранка со 1 од неговите излети, Гаитан има откупна клаузула од 45м евра, оној гуштерон Ди Марија за 25 го дадоа Бенфика, така да овој боље да не го спомињаме у фан клуб.
Шешири, капути...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Моравте да се потсетувате на таквите играчиште :) Ај за неколку години ќе се потсетуваме на Бјамбјани, Ривас, Маруфи(младинецот, убедливо најголем антиталент), Пацини, Нагасаки, итн...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Жулио Цезар
Исла - Самуел - Ранокија - Коларов
Гуарин - М"Вила - Занети
Лавеци - Милито - Кутињо

Подобро од ова, здравје​

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Интер имаше најлуди играчи на времето,од коа почнав да навивам за овој тим какви се играчи не поминаа:pos:! Иначе ако ви треба информација за кој и дае играч од Европа пишете ке ви кажам,по што од кладилница што играм сите играчи ги знам кој е добар,кој не чини и така натаму:) ! Гаитан го пратев оваа сезона коа ја чекав Бенфика на ливче,добар играч е али не вреди повеќе од 20 милиони,еве кои се мои желби - стопер Вертонген од Ајакс,крилен играч Хазард од Лил,лев бек Алба од Валенсија (али мислам дека има договор со Барса),или Бејл од Тотенхем (скап е доста),среден играч го сакам Сахин од Реал и онака не игра таму,и напаѓач нормално Лавеци :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Интер имаше најлуди играчи на времето,од коа почнав да навивам за овој тим какви се играчи не поминаа:pos:! Иначе ако ви треба информација за кој и дае играч од Европа пишете ке ви кажам,по што од кладилница што играм сите играчи ги знам кој е добар,кој не чини и така натаму:) ! Гаитан го пратев оваа сезона коа ја чекав Бенфика на ливче,добар играч е али не вреди повеќе од 20 милиони,еве кои се мои желби - стопер Вертонген од Ајакс,крилен играч Хазард од Лил,лев бек Алба од Валенсија (али мислам дека има договор со Барса),или Бејл од Тотенхем (скап е доста),среден играч го сакам Сахин од Реал и онака не игра таму,и напаѓач нормално Лавеци :)
А Кики не го сакаш бе? :eek:

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Жулио Цезар​
Исла - Самуел - Ранокија - Коларов​
Гуарин - М"Вила - Занети​
Лавеци - Милито - Кутињо​
Подобро од ова, здравје​
Еве подобро !
Жулио Цезар

Мајкон - Самуел - Ранокија - Коларов

Исла - Гуарин

Снајдер

Лавеци Рики Алварез

Милито

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Koга ќе го прочитам овој Коларов ми се темни...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Koга ќе го прочитам овој Коларов ми се темни...
Јас па кога ќе го видам Ранокиа како стартер... Типов оваа сезона две утакмици по ред не склопи, а тие што ги играше - подобро да не ги играше. Ние можда се заебаваме за Киву, али Самуел - Киву тандемот се покажа како најдобар оваа сезона. Лусио ни шитна добри 4-5 утакмици.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Јас па кога ќе го видам Ранокиа како стартер... Типов оваа сезона две утакмици по ред не склопи, а тие што ги играше - подобро да не ги играше. Ние можда се заебаваме за Киву, али Самуел - Киву тандемот се покажа како најдобар оваа сезона. Лусио ни шитна добри 4-5 утакмици.
киву откога дојде страма е бараба , ко препороден играше на тие неколку утакмица ... не знам шо им направи момаков али што и да е нека продолжи.

Kajgana Shop

На врв Bottom