Наполи треба да освои бод од два натпревари, и ние да тепаме 2. Шанси во теорија...Абе , ако ги тепаме Милан и лацио а наполи изигра нерешено со болоња и у задње коло ?
3 години му требаа да му објасни Замисли за Деки колку ќе му требаат, а овој сигурно ќе сака да го стигне Занети по број на настапиНаполи треба да освои бод од два натпревари, и ние да тепаме 2. Шанси во теорија...
--- надополнето: 6 мај 2012 во 00:56 ---
Инаку убаво што Морати се разбрал со Кордоба, 3 милиони не се малце. Сега уште на Дејо да му е објасни.
Јас пред некој ден читав на некои сајтови,наводно Дејан Станковиќ ќе се врател во Ц.Ѕвезда...Знам дека бавно оди работата. Ја да сум ко Деки ќе се исценкам за некое евро за предвремен раскин и ќе ја завршам кариерата во Ѕвезда, таман ги подигна Просинечки, догодина ќе си лапне титула со нив и hometown glory, што ќе му фали...
Немам читано ништо, ама ми изгледа како вистинска работа. Не знам зошто фудбалери кои се дојдени од големи клубови одбираат да завршат кариера во екипи како Лече или некакви вукојебини во Русија, кога можат фино да си се вратат дома пред 60 000 публика која ги обожава. Не е дека не спечалиле до сега...Јас пред некој ден читав на некои сајтови,наводно Дејан Станковиќ ќе се врател во Ц.Ѕвезда...
Епа дека почнале од мал клуб,сакаат да завршат и тука..Немам читано ништо, ама ми изгледа како вистинска работа. Не знам зошто фудбалери кои се дојдени од големи клубови одбираат да завршат кариера во екипи како Лече или некакви вукојебини во Русија, кога можат фино да си се вратат дома пред 60 000 публика која ги обожава. Не е дека не спечалиле до сега...
Не ме разбра, Ѕвезда е голем клуб, со трофеи, традиција, публика. Треба да се врати таму, но многу малку играчи се враќаат да одиграат барем една година во клубот кој ги промовирал. Тоа е на некој начин е неблагодарност. Наместо тоа, ги завршуваат кариерите во помали екипи по Европа кои можат да платат повеќе.Епа дека почнале од мал клуб,сакаат да завршат и тука..
Ама види сеа Ц.Ѕвезда и не е некој мал клуб, со мал број навивачи..
Но сепак те сфаќам што сакаш да кажиш