Фан Клуб: Интер

Што е пореално да фатиме?

• Скудето

• ЛШ

• Covid19

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.584
Поени од реакции
11.623
Пошто изгубија во четвртфинале а не стигнаа до натпревар од освојување. Дали ќе имаа натпревар плус или минус исто не менуваше.

Ама демонот од Пијаченца си испорача...
Со ваква лепрозна клупа во имињата на Тареми и остала боранија не знам со кој памет Инзаги се реши да оди да освојува три фронта.
Фино лепо испаѓаш во купот од Падова, играчите имаат плус одмор и не се замараш со несакани повреди на истите.

ок, со Тареми не менува ништо тоа, да ставиш статива место него поголем импакт ќе има истата.
Ди Марко не личи на себе последниве натпревари, Дармијан пушти душа на полусезона, а Микитрајан веројатно е некој потомок на Хајлендер, па и Де Брујне да го земеш, пак на клупа ќе дреме за да игра ерменецот.
Автоматски споено мислење:

Да додадам, кур ме заболе за купот, апетитите на клубот треба да растат, а не да се задоволуваме со скапан куп. Ок е, знаеме какво е чувството да се освои тоа :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
40.350
Поени од реакции
118.673
Пошто изгубија во четвртфинале а не стигнаа до натпревар од освојување. Дали ќе имаа натпревар плус или минус исто не менуваше.

Ама демонот од Пијаченца си испорача...
Како се појавуваш на темава само кога кикса Интер да ми је знати, како јувенташки бот си, ти ебам тоа глупердата умрена.

Очајна реакција на тимов денес, особено после првиот примен гол, мизерија тешка, нит нападнаа, нит притиснаа, нула!

Дерби никогаш не е срамота да се загуби, ама од ваков Милан да изгубиш 0-3 треба да си махер. Мизерија!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.729
Поени од реакции
7.450
Затоа сакав да испаднеме од Лацио цо купот, немаме капацитет за три фронта, испаѓаш и се насочуваш Лш и лига.
Наполи испадна уште на сам старт од купот, се фокусира на скудето. Имаат јасна цел. Скудето.

Толку ли во стручниот штаб не видоа дека немаме капацитет за три фронта.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.580
Поени од реакции
48.580
Ova inace trebase da bide reakcijata posle fijaskoto so bolonja. :gjavol:

Da se nadevame na choke na napoli i 1 ton srekja sleden period u nasa polza i u nasi tekmi i nivni. Igra, forma, niso neame za sve da tepame do kraj, cela 2025 u liga sme za nikade ne e ova od sea da ne se lazeme, ali fudbal e pa i po slucaen tek na nestata mozes da izvleces 3 boda.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.481
Поени од реакции
11.022
Кога зборев дека сезонава немаме шампионска игра тука хехенца стававте, смешно беше. Очекувано беше ова, дури и зс ЛШ сме над нашите можности да бидеме реални. Zero tituli ќе иде годинава, ама битно јаките Де Фрај и Ачерби ќе ги продужиме и за следна година.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.584
Поени од реакции
11.623
Прашање на време беше кога кратката клупа на замени ќе започне да испливува на површина, но и дека треба да се притресуваме дека сме испаднале од купот, а во игра ги имаш скудетото и ЛШ, епа нема споредба.

Ова е само вовед во тоа дека ќе треба да се пазаруваат веќе проверени имиња, и секако помлади играчи, но и дека треба да се започне да се вадат играчи од младинската школа, а не да се купуваат подвижни даски како Тареми.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.580
Поени од реакции
48.580
Abe kakvo otkazuvanje, se znae koga se otkazues, ako se otkazues.

Bajata igra iame cela godina u italija, i utakmicive so milan se klasicen primer za toa, 5 gi izigraa edna ne dobija, a polosi milan ne bile od 2020.

Inza e ednosmerna ulica takticki, toa mu e golema maana, ne saka da improvizira so igraci i pozicii, ocekuva darmijan koj e veteran u mesec dena 10 utakmici da izigra bez problem. Nisto ne go kosta tuka da go izlupa fratesi koga brka gol, ili da pocnuva so igrac plusnu sredina na smetka na napad koga nemame fit igraci za tamu.

Eve 4 izmeni naednas naprai, takticki nisto ne se smeni, duri i polosi bevme, seuste e nekompleten trener dzabe go praime tuka prajm murinjo, uste e klasa podole. Zamisli go inza so igrac manje na kampot od 20ta minuta, i postavi si go prasanjeto dali ima kapacitet da izdrzi i da se plasira u finale na ls protiv takva jezivo jaka ekipa i trener. Ima uste leb za jadenje misterov, ako misli deka toa e toa, ima dobitna formula za uspeh, gadno se zaebal, baska vakov ako vadi dobri rezultati, ako se usovrsi ke moze stvarno da naprai legendarna trenerska kariera so ogled deka uste e mlad, ko za trener.

Sezonava sekako kasno e bilo so da menja, ali od sledna ke mora, nadezno vo istata ke vleze kako aktuelen sampion

Член од
23 август 2010
Мислења
40.350
Поени од реакции
118.673
Inza e ednosmerna ulica takticki, toa mu e golema maana, ne saka da improvizira so igraci i pozicii, ocekuva darmijan koj e veteran u mesec dena 10 utakmici da izigra bez problem
Конте ти е омилен тренер кој е 20 пати поеднодимензионален од Инзаги.

На Кампот не може да останеме со играч мање од 20та минута пошо истиот се реновира. Ае не замарај олади главата утре ќе пцуеме.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.581
Поени од реакции
7.254
Ако се откажуваше коректно ќе беше со Лацио да испадне со младинците и да се откаже.
Он покажа дека сакал триплета, еве му триплета. Само тоа ми е замерка за Инзаги. Нема мадиња како конте да отиде и на марота да му каже со 10 евра не се јаде у ресторан за 100 евра, доста е со крпеници.
Од играчите, не можам на никој да замерам ништо освен на тие што се нередовни стартери.
Никад нема да бидат големи играчи, а аслани посеркото ако не се освести сега дека е на рангот на емполи и Венеција не знам кога.

Апла се гледа замор кај Лаутаро, а оноа Тареми полумаж полумлада невеста на штикли оро шо игра клоците уште вечерва треба. Типот има осет само за групен балет и ништо повеќе.
Играта ја имавме немавме енергија да изреализираме во прво полувреме, во второ ни игра веќе немавме со тоа што снема скроз енергија. Денеска требаше аслани, тареми, фратези да достават со екстремна борба, они доставија лабавела како они да трчале по 90 минути со Баерн. Срамота.
Не можам да му замерам на Ди марко што тера втора лоша утакмица типот е очигледно преморен, не може да мрда не па да трча напред назад.

Нека им е честито на навивачите на Милан, едина шанса овоа им беше за да играат и суперкуп и за уефа лига у година си ја искористија паметно.

Член од
3 јануари 2015
Мислења
121
Поени од реакции
204
Ne znam dali vi se desavalo ali ovoj mi e treti put da pijam dijazepam sezonava poradi ovie govna,takvo ne zalaganje na teren,takva nonsalantnost ko da ne e istiot klub od pred nekoe vreme ne mi e jasno,sto kur samo ne pusti ovde nekoi deca poise ke napraea nego ova gomno od Taremi, Lautaro so kur go pusta cela tekma ostaj go neka odmori coekot,daj go zrtva kupot da ti ebam i kup i sve u picku mater, ja ne sum videl druga ekipa kako Inter so e sezonava da ti dostavi onakvi partii u ls protiv Bayern i sega poslednive dve u serie a i kup ko da sme 7mi na tabela ne prvi strasno nesto, kupot trebase da se pusti uste so Lazio, od druga strana Milan koj ne im svrsi na faca sezonava samo nie koa igrame ko na jajca da gazime.

Ja sum videl vakov Inter znam koga najveke e outsider ke pobedi koga najveke e favorit ke izgubi ama imalo pozrtvuvanost, ovaa sezona dve lica Inter sosema zbunuvacki igraat ednas fudbal na mesto ali kako ovie nekolku utakmici sezonava nikakov zar, pusti go Taremi do 70 minus igras pusti go Korea od 70 na dalje minus igrac edno nesto se udena za od klupa sezonava Zielinski i toj si eba mater...

Vaka ako se igra do kraj Inzaghi tie trite prsta sto gi pokazuvase moze komotno u gz da si gi stai samo, sramota ke bide ako ne se zeme barem serie a sezonava kako trgnalo ni se desava raspad sistema,daj boze spored nekoe fudbalsko pravilo posle vakov los period da dojde dobar, se vrakaat i Thuram i Dumfries i Zielinski da zivnat da spasat nesto od sezonava, inace ne dijazepam ke treba na trodon da se prefrlam do kraj na sezona.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.350
Поени од реакции
118.673
Inter nikogas vo istorijata nemala polosi napagaci od momentalnive. Duri vo banter erata go imase Ikardi koj gazase.

Lautaro mi e kako kopija na Lukaku. Edna nevozmozna ke pogodi a posle 20 ke promasi. Dobro pa Lukaku mu bese i ucitel ne me ni cudi. Drugite ne vredat da se spomnat.
Да да, зашо сеа Лаутаро крикет игра, а не фудбал. Вововов утнал шанса, невидено нешто во фудбалот. Иди олади утре ќе пцуеме.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.580
Поени од реакции
48.580
Конте ти е омилен тренер кој е 20 пати поеднодимензионален од Инзаги.

На Кампот не може да останеме со играч мање од 20та минута пошо истиот се реновира. Ае не замарај олади главата утре ќе пцуеме.
Stek uredu e bro od 2017 nema inzagi smeneto formacija, konte menjal bar toa eve sezonava poise 433 igra otkolku so 3ca nazad. Nebitno igra migra ti zboram takticki, nasiov e poogranicen i od nego, koga veke go spominjas doticniot nepovikan.

Za edniot imas primeri deka menuva formacii, za drugiov ne, kaj gi vide tie 20 pati samo to znaes, ali po ne znam koj pat a se zalepi kritika za inzagi, sekogas ima nekoj koj mora konte da go spomne, ko na vremeto koga za sve sto se slucuvase momentalno branko bese kriv kaj nas. Mu davate pricina na univerzumot istiot konte so prosecno timce da ni zeme titula, batalete go bad karma e muabetov.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.350
Поени од реакции
118.673
Stek uredu e bro od 2017 nema inzagi smeneto formacija, konte menjal bar toa eve sezonava poise 433 igra otkolku so 3ca nazad. Nebitno igra migra ti zboram takticki, nasiov e poogranicen i od nego, koga veke go spominjas doticniot nepovikan.

Za edniot imas primeri deka menuva formacii, za drugiov ne, kaj gi vide tie 20 pati samo to znaes, ali po ne znam koj pat a se zalepi kritika za inzagi, sekogas ima nekoj koj mora konte da go spomne, ko na vremeto koga za sve sto se slucuvase momentalno branko bese kriv kaj nas. Mu davate pricina na univerzumot istiot konte so prosecno timce da ni zeme titula, batalete go bad karma e muabetov.
Па тебе ти е омилен Конте, не мене ебате. Ти замараше и замараш со него од 2022 навака, го браниш како будала, а и сам знаеш дека типот у срам се удави потпишувајќи за Тотенхем и Наполи. Нема везе, се да му ебам јас него, ако случајно ни земе Скудето ќе треба прво тебе, а после да се убијам и сам себе. Губи се ме нервираш ничим изазван.

Kajgana Shop

На врв Bottom