Фалеше твоето - e се не ваааа....Што ти е крив судијата бе Инзаги лингур еден лузерски, земал трча да се кара, мамето да ти го ебам умрено.
Лесно - тежок лузер е пацовот од пјаченца!Ili e materklas nasiov trener ili tezok luzer, nema sredina tuka, parma, monza, derbi utakmicite, denes zadnji 10 min teska bruka. Bodot bese premija, jebiga, ne znam sto se bunat na krajov najverojatno autot kade bese izveden, se znae titula kako se osvojuva, i kako ne se osvojuva, ne se ponasame kako sampioni cela sezona sea za sea i toa e realnosta, neame plan b i ova ni e problem plus veke so godini.
Како бе што ти е крив судијата, која утакмица ја гледаше ти? Професионално не издупи цело полувреме, еден фаул не свирна во последни 30 минути посебно во зона во последни 30 метри, истите фаули ги свиреше на другата страна. Му изреагираа овие од Болоња, прво тренерот после тој што го чуваше Бастони и од тогаш подлегна на притисокот и буквално ништо не сакаше да види.Што ти е крив судијата бе Инзаги лингур еден лузерски, земал трча да се кара, мамето да ти го ебам умрено.
И јас тргнав истово да му го пишувам.Како бе што ти е крив судијата, која утакмица ја гледаше ти? Професионално не издупи цело полувреме, еден фаул не свирна во последни 30 минути посебно во зона во последни 30 метри, истите фаули ги свиреше на другата страна. Му изреагираа овие од Болоња, прво тренерот после тој што го чуваше Бастони и од тогаш подлегна на притисокот и буквално ништо не сакаше да види.
Не ме вади од контекст сега, не се вадиме на судење, објективно сме умрени, немаме клупа, Кореа е минус еден, звучиме ко деца кога во повторуваме тоа ама буквално е минус еден на терен. Срамота е ваков фудбалер да игра за Интер.
Срамота е после оние лузерски измени и пристапот задњи 10 минути да иде кај судијата да се буни. Иначе да, судијата беше дното денес, ама е далеку од директен кривец за поразот. Абе оној Тареми видовте ли бе што утна, на страна што беше свирен фаул, ама она е нереално жими се, урочен е ликов и немам друго објаснување за тоа.Како бе што ти е крив судијата, која утакмица ја гледаше ти? Професионално не издупи цело полувреме, еден фаул не свирна во последни 30 минути посебно во зона во последни 30 метри, истите фаули ги свиреше на другата страна. Му изреагираа овие од Болоња, прво тренерот после тој што го чуваше Бастони и од тогаш подлегна на притисокот и буквално ништо не сакаше да види.
Не ме вади од контекст сега, не се вадиме на судење, објективно сме умрени, немаме клупа, Кореа е минус еден, звучиме ко деца кога во повторуваме тоа ама буквално е минус еден на терен. Срамота е ваков фудбалер да игра за Интер.