Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.109
Поени од реакции
24.666
Топ, немаме ниту една замена за Димарко и Думфриз. Ако се претрчаат до 60та а не поведеме ќе биде проблем.
Добро е што Наполи пред дуелов е во негатива и ќе нема простор да тактизира Конте туку и тој ќе мора да нападне а тука ние имаме предност.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.467
Поени од реакции
10.983
Топ, немаме ниту една замена за Димарко и Думфриз. Ако се претрчаат до 60та а не поведеме ќе биде проблем.
Добро е што Наполи пред дуелов е во негатива и ќе нема простор да тактизира Конте туку и тој ќе мора да нападне а тука ние имаме предност.

Ќе биде интересно
Simone Inzaghi on the wingback injury issues:

“I tried Correa and Frattesi as a wingback in training, I can also put Bisseck and Pavard there. Otherwise I can change the formation as well. I’ve never had three out of five wingbacks injured.”

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.567
Поени од реакции
48.528
Ќе биде интересно
Pavard ke igra desno, zatoa mozda i ne startuva denes.

Levo ke bide problem, ama eden od damfris i dimarko cela tekma ke treba da ja igra, damfris ke ide levo vo kraen slucaj, ako dimarko e zamenet.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.729
Поени од реакции
949
Pavard ke igra desno, zatoa mozda i ne startuva denes.

Levo ke bide problem, ama eden od damfris i dimarko cela tekma ke treba da ja igra, damfris ke ide levo vo kraen slucaj, ako dimarko e zamenet.
Ди Марко повеќе од 65 минути не ги издржува па црнци го ебеле на крај :)

Идемо јако! 1:1 :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.567
Поени од реакции
48.528
Generalno loso izdanie imame ama vodime, toa e najbitno.
Geri spasi cist gol, a Dimarko na kraj ako se resese da podava do lautaro, golemi bea sansite so 0-2 da otideme na poluvreme, tezok pas ke bese toa kroz noze ama izvodliv, i logicen izbor so ogled na situacijata.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.729
Поени од реакции
949
Секако примаме еден...

Ако дадеме втор - тепаме.

Член од
18 март 2022
Мислења
369
Поени од реакции
1.268
Фијаско утакмица од Довери,не знам како Рахмани не доби жолт за фаулот врз Турам.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

На врв Bottom