Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џонтра Волта

Qué miras, bobo?
Член од
20 јули 2020
Мислења
9.013
Поени од реакции
55.307
Нешто ден молк имате пред утакмица, како пред избори или шо
Си иаме продецура ние, премногу сме јаки и чекаме Ио у текот на денот само да праша дали ќе тепаме па у текот на утакмицата по некој коментар и на крај после победа по еден завршен ради реда коментар и идеме на следната утакмица.
 
Член од
5 март 2018
Мислења
15.145
Поени од реакции
16.658
А ти што очекуваше? Дека ќе влезеш на форумов и ќе не видиш испаничени од големиот Атлетико Мадрид?
Па со оглед на формата и околностите во Атлетико бајаги на значење му имавте дадено пред овој ден на натпреварот :D
 
Член од
6 ноември 2014
Мислења
3.798
Поени од реакции
8.926
Па со оглед на формата и околностите во Атлетико бајаги на значење му имавте дадено пред овој ден на натпреварот :D
Не сфаќам каква врска имаат формата и околностите на противникот со било кој натпревар на Интер, а и не сакам да знам. Сезонава беше најважно да се достави титула у првенство, у ЛШ све е бонус и екстра заработка. Спортски поздрав и се слушаме после утакмица.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.240
Поени од реакции
41.567
Najopasno e koga igras protiv vakva ekipa ko Atletiko, sto ima sranje sezona i ostana samo uste edno natprevaruvanje za niv kade moze da napravat nesto znacitelno.

Motivator jeziv imaat na klupa i navivaci na koi im preostana uste ova natprevaruvanje da ostavaat dusha na tribina so slast, jer sve drugo im e otideno u kurac, i od vakvi ekipi mi e najveke strav.

That being said, mec so dve ostrici e toa i za niv, ama treba da se izigra pametno, zasto kolku sto ke vrijat pred mec, tolku moze da gi poremetime i da im ja dousereme sezonata i toa neraspolozenie da se oseka i na teren i na tribini. Ke trgnat oni na ura so tepanje so sve, ke sakaat odma da ni vleze voda vo usi i da go iskoristat toj momentum, veruvam deka Inzagi odlicno gi proanaliziral nivnite izdanija doma vo LS narocito vo nokaut faza i ke se adaptira na ona sto go ocekuva na teren.

Pokvalitetni sme sezonava od niv, igrame kade kade podobar fudbal, ama sve do sega sto se desilo ne vazi, vakvite mecevi vo LS se prikazna za sebe, imame vodstvo od prv mec taka da treba epten da sme mizerni ko vo nitu eden navrat sezonava pa da ne uspeeme da dademe gol cela tekma. I poodmoreni vlagaat vo duelov, bukvalno gi imame site predispozicii za da izigrame natprevar na posakuvanoto nivo, i se nadevam deka ke dostavat.

Ne deka ke bide golemo razocaruvanjeto i ako sme eliminirani zasto uste e rano da razmisluvame za LS titula, ama sepak ke postoi vrijaza kaj nas ako ne dogurame do 8 najdobri posle vakva sezona, i bonus, ako vecer ne eliminiraat veke nema nisto interesno da se desava do kraj, osven brkanje na rekordi u Italija sto mene licno i ne mi e nekakva besna satisfakcija u momentov bar, so ogled deka cel fokus sega ni e da dogurame sto podaleku vo LS otkako skudetoto e prakticno i osvoeno.
 
Член од
5 март 2018
Мислења
15.145
Поени од реакции
16.658
Јас се слагам со на Џонтра мислењето, ќе дојди е до бунар и вода нема да се напиеме, класика во нокаут фаза за Атлетико.
Овој период од сезонава сме мизерија жива, во тимот владее толку мртва атмосфера шо дури не ни ми се гледаат натпревари повеќе
Надвор од форма се скоро сите играчи, Гризман се враќа од повреда, Хименез нема да е спремен, значи жива катастрофа.
Вечер очекувам пекол атмосфера на Метрополитано, после поразот од Кадиз преку кур му дојде и на фановите па имаше директни пораки кон играчите, иако Френте и покрај лошите резултати вечерва ќе го пречекаат автобусот со бакљада пред стадион и ќе гори фондо сур во текот на натпреварот.
Живеат во Атлетико за овие натпревари, ама ќе биди ептен ептен тешко, иако се надевам дека овој натпревар му е единствениот спас за оваа сезона, што за клубот што за навивачите, испаднавме од вас тури му кур на сезоната, ќе се бркаме си Билбао за 4 место кое се надевам ќе го изгубиме за да се деси тотален ресет во клубот.
 
Член од
6 ноември 2014
Мислења
3.798
Поени од реакции
8.926
Оваа ќе биде мртва текма, ние ќе се браниме, сам Инзаги изјавил дека нема да играме убав фудбал. Ако издржат 0-0 до 60-70, очекувам после на контри да ги решиме. Само не ни треба да примиме брз гол.
 

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.342
Поени од реакции
6.276
Малце се браниме од старт додека ни легне утакмицата, една контра и лаутаро ги отвара како оџа фрижидер на полноќ. После ќе се мачат да се вратат како Љубчо у вмро без успех. 0 - 1 конечен.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom