- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.486
- Поени од реакции
- 114.469
Дестро даде гол за младите. Добро игра сезонава Дестро, се надевам ќе сметаат на него во наредниот период и ќе го вратат од позајмица.
Ја гледаше?Дестро даде гол за младите. Добро игра сезонава Дестро, се надевам ќе сметаат на него во наредниот период и ќе го вратат од позајмица.
Дестро лани во Џенова не можеше да се наметне, 2 гола даде само, ти во иста реченица со Милито и Форлан го ставаш.Најсрање управа имаме, Дестро да го шитнеш да го чуваш Милито или да го земеш Форлан, па треба да си ретарда стварно
Да да, жабариве имаат доста јаки младинци, иначе не сум знаел дека го шитнале нашиве Дестро. Али ако, Мунтари ни е тука, што ќе ни е Дестро.......Ја гледаше?
Најбољи беше у цела репрезентација, Сантон чист просек, не се ни виде, помалце излети = помалце грешки = просек, Калдирола имаше само една грешка иначе останатиот дел од натпреварот столб беше.
п.с. Не е на позајмица Дестро, шитнат е...
Не глеам нисколигашки фудбал.Syn да не беше на Градски да го глеаш новото засилување на Интер?
Не се согласувам...Да да, жабариве имаат доста јаки младинци, иначе не сум знаел дека го шитнале нашиве Дестро. Али ако, Мунтари ни е тука, што ќе ни е Дестро.......
Еден од актерите на таквиот фудбал е и Куцка.Не глеам нисколигашки фудбал.
И Хамшик.Еден од актерите на таквиот фудбал е и Куцка.
Сеедно ми е на мене.И Хамшик.
Тој што го оправдува гледа нешто у него што нит ја нит ти неможеме да го видиме бидејќи ниту ти ниту ја сме фудбаслки работници и експерти, и Мота никој не го оправдуваше, т.е. малкумина го оправдуваа бидејќи беше земен за 15м евра ако не се лажам а се повредуваше често во својата кариера па ете, беше клучен во системот на Мурињо за што и самиот има зборувано, Маикон никој не го знаеше па под дифолт го хејтаа зашто Занети не играше десно туку се префрли во средината и тн и тн, мал милион примери има вакви, кога пред рука се збори а подоцна се греши ...Сеедно ми е на мене.
Ама тој што го оправдува овој трансфер, сигурно не му мисли арно на Интер. Не дека битен беше овој меч за да се замара тој и да се докажува, ама општо гледано не е тој играч за во Интер..
Како можеш за инат да збориш,ниско лигаши..Македонија игра фудбал за кој што големите екипи можат само да сонуват.Барца,Реал,Интер,МанУ....и многу други екипи сонуват да играт ваков фудбал.Фудбал базиран на корупција,преваранти,играчите немат појма кој каде игра,се се шетаат по терен и на крајта само ќе речат се трудевме колку што можевме и срцето го оставивме на теренНе глеам нисколигашки фудбал.
Така мислиш, не може они како Шпанија да играат, тоа ти е типичен италијански фудбал, малце голови, јака одбрана.Не се согласувам...