Арни бевме, арно не снајде.Дали знае некој, како му е омилената реченица, после порази, на стариот, да се навикнеме пред време?
Same here кога нешто не ми оди влагам кај вас на фан клуб и премалувам од смеење легенди сте хаха!!Вие сте најголемите ѕверови на форумов.И кога победувате и кога губите,каков ремет мавате на туѓ рачун,а и на свој,тоа нешто неверојатно.
Значи ве читам редовно и се умирам од смеење.
Особено деновиве сте во форма,алал ви вера
Не си бил на форум во една прилика кога пукнавме од Јуве и ни дојдоа гости... луѓе прашуваа како завршила утакмицатаВие сте најголемите ѕверови на форумов.И кога победувате и кога губите,каков ремет мавате на туѓ рачун,а и на свој,тоа нешто неверојатно.
Значи ве читам редовно и се умирам од смеење.
Особено деновиве сте во форма,алал ви вера
Ајде покажи солидарност со Менхетен, давај слика од искинати дресови, шалови...Чекај сега, поважни работи расчистуваме:
мене не ми е јасно зошто сите не сме со Менхетен за ова... памтам времиња кога Раниери ни беше идеалка за мавање ремет
hmm let me see, зашто сме против Раниери, хмм ...Интересно станува во Фан Клубов , незнам зашто сте толку против Раниери!?
hmm let me see, зашто сме против Раниери, хмм ...
Пред 2 години
Нерачунајќи го Купот, ова се 2 големи титули повеќе од она што Раниери успеал да го освои во својата 20 годишна кариера, yuuup, Интер освоија 2 титули повеќе за една сезона од сите титули кои Раниери ги освојуваше во својата дведецениска тренерска кариера ( читај ништо, освен мали купчиња ), true story.
Ја немам ништо против човекот, имам против него да биде тренер на Интер, т.е., имам против одлуката на Морати да продолжи да си експериментира со Интер.
Ок, те сфаќам, додуше и така е.. Ме инетресира по твое кое е најадекватното решение моментално за Интер?hmm let me see, зашто сме против Раниери, хмм ...
Пред 2 години
Нерачунајќи го Купот, ова се 2 големи титули повеќе од она што Раниери успеал да го освои во својата 20 годишна кариера, yuuup, Интер освоија 2 титули повеќе за една сезона од сите титули кои Раниери ги освојуваше во својата дведецениска тренерска кариера ( читај ништо, освен мали купчиња ), true story.
Ја немам ништо против човекот, имам против него да биде тренер на Интер, т.е., имам против одлуката на Морати да продолжи да си експериментира со Интер.
Па у моментов, ако веќе во комбинација им се второкласни тренери, можеа да ја послушаат желбата на играчите, Фиго + Барези, Фиго е долго време во тимот, исто и Барези, работеа заедно со Мурињо, ако ништо друго, бидејќи Морати експериментира, они се идеални за тој негов експеримент.Ок, те сфаќам, додуше и така е.. Ме инетресира по твое кое е најадекватното решение моментално за Интер?
Таман градевме стратегија како да го сакаме...Барези изгледа повеќе нема да биде помошник тренер.
Раниери си носел со него цел стручен штаб...