Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Интересно станува во Фан Клубов :), незнам зашто сте толку против Раниери!?
Нека ми каже некој со што се подобри Алегри или Конте од него, јас лично мислам дека со него до Нова Година кикс нема да имате! Позд. ;)

В

Вори

Гостин
Вие сте најголемите ѕверови на форумов.И кога победувате и кога губите,каков ремет мавате на туѓ рачун,а и на свој,тоа нешто неверојатно.
Значи ве читам редовно и се умирам од смеење.
Особено деновиве сте во форма,алал ви вера :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Вие сте најголемите ѕверови на форумов.И кога победувате и кога губите,каков ремет мавате на туѓ рачун,а и на свој,тоа нешто неверојатно.
Same here кога нешто не ми оди влагам кај вас на фан клуб и премалувам од смеење легенди сте хаха!!:pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не си бил на форум во една прилика кога пукнавме од Јуве и ни дојдоа гости... луѓе прашуваа како завршила утакмицата :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Чекај сега, поважни работи расчистуваме:
мене не ми е јасно зошто сите не сме со Менхетен за ова... памтам времиња кога Раниери ни беше идеалка за мавање ремет :)
Ајде покажи солидарност со Менхетен, давај слика од искинати дресови, шалови... :)
И не пишувај веќе на темава :D

Менхетен има екстремни ставови...

Дајте да му дадеме шанса, и не знам зашто и вие и Менхетен плукате по Раниери, ако човекот толку знае, тоа е, одамна ви посочувам кај треба да се критикува, малце погоре од Раниери :)

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Ми призна навивач на Манчестер У. дека кога чита на нашиов фан клуб жали што не навива за Интер ... Значи колку и да не сме задоволни од новиов тренер да се обидеме барем малку оптимисти да бидеме ... Повторно ќе следи светлата фаза на Интер , само трпение ќе треба до тогаш ... Аее сеа како верни навивачи на Интер да бидеме оптимисти ... ( со момците и во добро и во лошоо... )

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.960
Поени од реакции
45.172
Интересно станува во Фан Клубов :), незнам зашто сте толку против Раниери!?
hmm let me see, зашто сме против Раниери, хмм ...
Пред 2 години

Нерачунајќи го Купот, ова се 2 големи титули повеќе од она што Раниери успеал да го освои во својата 20 годишна кариера, yuuup, Интер освоија 2 титули повеќе за една сезона од сите титули кои Раниери ги освојуваше во својата дведецениска тренерска кариера ( читај ништо, освен мали купчиња ), true story.

Ја немам ништо против човекот, имам против него да биде тренер на Интер, т.е., имам против одлуката на Морати да продолжи да си експериментира со Интер.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Пред 2 години

Нерачунајќи го Купот, ова се 2 големи титули повеќе од она што Раниери успеал да го освои во својата 20 годишна кариера, yuuup, Интер освоија 2 титули повеќе за една сезона од сите титули кои Раниери ги освојуваше во својата дведецениска тренерска кариера ( читај ништо, освен мали купчиња ), true story.

Ја немам ништо против човекот, имам против него да биде тренер на Интер, т.е., имам против одлуката на Морати да продолжи да си експериментира со Интер.
Амаааааан ка си се зафалила со таа твојта 2010 год веќе досаден станувас.Тоа беше поминеше дај кажи сега за идно време неш.Раниери хм да му дадаме шанса па после да го судиме по можност и на бесилка да го кладиме :icon_mrgr:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Пред 2 години

Ок, те сфаќам, додуше и така е.. Ме инетресира по твое кое е најадекватното решение моментално за Интер?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
И јас не сум против човекот и кога веќе доаѓа се надевам дека ќе ја консолидира екипата и ќе ја однесе во ЛШ, зошто во моментов и тоа ни е објективно загрозено. Титула од него не очекувам така да пораат ќе го следам првенствово. Сепак, ако ништо друго, од Раниери не морам да се срамам, барем човекот бил тренер на добри екипи, не ми носат некој избркан од Џенова.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Барези изгледа повеќе нема да биде помошник тренер.
Раниери си носел со него цел стручен штаб...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.960
Поени од реакции
45.172
Ок, те сфаќам, додуше и така е.. Ме инетресира по твое кое е најадекватното решение моментално за Интер?
Па у моментов, ако веќе во комбинација им се второкласни тренери, можеа да ја послушаат желбата на играчите, Фиго + Барези, Фиго е долго време во тимот, исто и Барези, работеа заедно со Мурињо, ако ништо друго, бидејќи Морати експериментира, они се идеални за тој негов експеримент.

Инаку идеален за тим ко Интер по почната сезона тешко дека ќе најдеш, тоа се прави во тек на лето, сега останува да се надеваме на чудо.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Барези изгледа повеќе нема да биде помошник тренер.
Раниери си носел со него цел стручен штаб...
Таман градевме стратегија како да го сакаме... :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom