Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Треба некој строг тренер за Интер, што ќе им рече или ќе играте или надвор, зошто се имаат освоено веќе повеќето фудбалери што ви го сочинуваат костурот, некогаш делуваат како на прошетка да се.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Треба некој строг тренер за Интер, што ќе им рече или ќе играте или надвор, зошто се имаат освоено веќе повеќето фудбалери што ви го сочинуваат костурот, некогаш делуваат како на прошетка да се.
На Крејзи нека му го дадат тимот 5 минути да видиш... :pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Кој не е задоволен од Зарате?

Е ова мене ми е чудно, што чекате од новите дечки да не спасат, а не играле ни 150 минути заедно.

Гасп само немаше среќа, ништо друго. Далеку од тоа дека има тврда глава како и Бени, му рекоа дека со тројца во одбрана со овие играчи е еднакво на самоубиство - смена формација. Интер против Трабзон имаше куп шанси, јас ги приметив овие шанси, и тоа многу малку гледав фудбал (на Пацо во првата не му видов 2 шанси, на Кутињо не видов, зицерот на Милито не го видов) затоа што менував Канал 5/Сител цело време (коа Македонија беше негатива или кога ни бегаа со повеќе од 5+ поени), и гледав на стрим на лап-топот интер-трабзон. Сигурно не сме биле трагични со толку многу шанси. Викам дека Гасп нема среќа затоа што еднаш ја усере формацијава*, сега со Трабзон немаше среќа тимот и играчите (во никој случај Гасперини) и одма сите му скокате како тој и само тој да е крив за све. Заборавате на неподвижниот веќе Самуел, на Занети, на Нагатоко, на Деки и на милион други фактори кои не следаат веке втора година по ред.

Утре со Рома нека има тројца играчи кои знаат топка да подаваат и кои ќе трчаат ~8км. Алудирам ан Оби, Снајче и Алварез, овие нека се во средина + Камби, и многу сум сигурен дека имаме речиси најсилен среден ред во Италија, додаи Зарате, Пацо и Форлан, навистина оваа година имаме многу квалитет, само трпение.

Ако дојде Кике/Пике, мислите дека одма ќе почнеме да тепаме по 4-0? Или ке дојде Фиго после 4-5 недели и ќе не спаси, или пак Бареси ќе направи некоја уиграна формација?

*не знам колку гледаве Сити-Наполи, каде што Наполи играше со 3 во одбрана, ама кога се трча се трча. Јас сум сигурен да донесоа уште еден бек (детето од Ајакс), со тројца назад ке игравме без проблеми, а вака...

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Зарате е вонформа, со повеќе килограми, што мислиш, зашто се откажаа така лесно од него?
Тоа не сум знаел. Но тогаш зошто ние ги зимаме играчите што се вонформа?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Поради истата причина што деца умираат од глад во Африка. Тоа е тоа, друг одговор не барај, затоа што завршуваме во кругче. ФФП, Морати циција, ова чини, ова не чини, нов стадион. Барем за тоа си знаеме кој каков став има. :)

За мене Зарате е најдобар индивидуалец во тимот после Ибра.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
*не знам колку гледаве Сити-Наполи, каде што Наполи играше со 3 во одбрана, ама кога се трча се трча. Јас сум сигурен да донесоа уште еден бек (детето од Ајакс), со тројца назад ке игравме без проблеми, а вака...
Ја гледав пеер, имам договор со Хамшик, му давам процент од заработката :pos:
Ние ако трчаме колку Наполи едно полувреме ќе треба да го пуштат Матрикс на терен ушка да ги враќа на своја половина.

Според мене, Гасперини секако е пред отказ, треба да иде ALL IN. Клупа за 4-5 од старата гарда и утакмица со Оби, Алварез и Кутињо од прва минута. Па шта буде. Или ќе го добие отказот или овие ќе се здиват и ќе го извадат од мртвите.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Тоа се виде во неколку наврати дека дечкото е стварно квалитетен, но и премногу себичен ми изгледаше. А сега читам дека бил и вон форма.:pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
И тоа со Сити играа со тројца назад, Сити кој има најсилен напад ever.

Ама не бе, фромацијава е крива, не е крив чичко Занети, не е крив Самуел нити Цезар кој све посмешни голови прима, или пак Деки. ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕ Е КРИВ МИЛИТО.

Формацијата е крива.... смешки...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
И тоа со Сити играа со тројца назад, Сити кој има најсилен напад ever.
А бе тие си имаат правило: не мењаме систем за никого. Мацари го изјави тоа ден пред утакмицата. Тие знаат што играат, тоа го играат година-две, Маџо трча ко луд по десната страна, заборавив како се вика тој по левата. Централните дефанзивци не им се спори ко нашите. Хамшик и Лавеци се навикнати на враќање назад и започнување акции, за разлика од Форлан и Зарате кои никогаш не го прават тоа.

Ние немаме играчи за таа формација, треба да си земеме година одмор за да ја извежбаме.

Тоа дека не трчаат некои играчи, тоа е евидентно во сите формации, не го спорам.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Ти одговори Менхетен :)

Дај кажи од кое клипче на јутуб го заклучи ова :pos:

Зарате до 15:58 16.09.2011 нема покажано ништо во Интер, чекај нека покаже па стави го после Ибра, сега можеш да го ставиш 10тина места позади Пандев :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Дај кажи од кое клипче на јутуб го заклучи ова :pos:

Зарате до 15:58 16.09.2011 нема покажано ништо во Интер, чекај нека покаже па стави го после Ибра, сега можеш да го ставиш 10тина места позади Пандев :)
Зборам индивидуално. Шут, брзина, дриблинг. Има све. Не мора од клипчина, доволно го следев и во Лацио.

Снајдер шут има, ама ништо друго во физички план нема, исто и Форлан. Еве да речеме нагатоко има брзина (а нема некоја си којзнае каква), ништо друго нема.

Не викам поради тпа што има направено за тимот него индивидуално, god damn it.

Убаво ми рече Ио, треба да му црташ на бене, јас не па не...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Зборам индивидуално. Шут, брзина, дриблинг. Има све. Не мора од клипчина, доволно го следев и во Лацио.

Снајдер шут има, ама ништо друго во физички план нема, исто и Форлан. Еве да речеме нагатоко има брзина (а нема некоја си којзнае каква), ништо друго нема.

Не викам поради тпа што има направено за тимот него индивидуално, god damn it.

Убаво ми рече Ио, треба да му црташ на бене, јас не па не...
Ај да ти нацртам јас тебе :)

Индивидуално де, после Ибра? :D

п.с. Фудбалот е тимска игра :)

Kajgana Shop

На врв Bottom