- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.329
- Поени од реакции
- 15.588
Дигна востание тогаш зашто Мота играл пред негоГо седнуваа кога беше повреден, во финалето со Мазембе се бунеше зошто не играл прва постава.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Јас да бев Оби ќе го ставев и следниот ден куферите за Скопје ќе си ги спремев
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
--- надополнето: Sep 13, 2011 3:37 PM ---
Те разбрав што мислиш, немаше потреба ни да те дочитам.Колку јако ќе биде утре пак крило да игра Снајдер
Дали сум единствен кој мисли дека 4-3-1-2 не е добра формација за Интер и дека ако нешто се менува нека се смени во 4-2-3-1?
Не е ефикасен воопшто Снајдер сам во тој дел од теренот без помош и плус пред него двајца напаѓачи кои само чекаат топки. Во 4-2-3-1, овие други двајца лево и десно од него ем ке играат напред ем ке му помагаат во средина, затоа и купивме играчи како Зарате и Форлан, затоа го имаме и Кутињо а некогаш по тие страните може и снајдер да игра малку по повлечено во зависност кој ке игра во средина.
Можеби не ме разбравте што сакам да кажам, ама вака не се објаснува, а ме мрзи да цртам![]()
Се согласувам, да имавме уште двајца покреативни и побрзи играчи во средина, играчи што знаат да повлечат топка во средина(Рики пример, сега или во иднина, Кутињо...) за да може да направат вишок и да им дадат топка на чекачите Милито и Пацо а со тоа и на Снајдер да му отворат повеќе простор и да го растеретат.
А сега ги имаме Камби, Деки и Занети
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)