Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
625
Поени од реакции
923
Jas bi mu dal sansa na Carboni vo prv tim.Argentina ne go zede za dzabe na copa america.19 godini ima, top izigra za Monza lani.Greota e da go pustime pak na pozajmica.Drugive ekipi od 16 godini gi igraat talentive a nie gi pustame po pozajmici i posle se cudime koga ke ni se desi kutinjo
 

Џонтра Волта

Qué miras, bobo?
Член од
20 јули 2020
Мислења
9.274
Поени од реакции
57.414
За Бонџорно се умешавме последниве 2 дена ама ништо од него пошто ќе иде у Наполи, не му се чека на Интер пошто ќе потрае тоа.
Де Фрај треба да си иде за да дојде нов штопер, а нов штопер е потребен и без да си иде Де Фрај. Хермосо е слободен за 0 али ваквите играчи што чекаат понуди и пари со истечен договор ми се многу сумњиви ама ај ја би го земал пошто е левак и може централно и лево да го одмара Гери. Ал Итихад го бара Де Фрај а ние наводно сакаме 15 милиони од тој трансфер, ако плаќаат кеш арапите нека иде Стефан штакурац, легенда е и еден од најдобрите дефанзивци што сме ги имале у историјата и според мене неправедно седеше на клупа на сметка на Ачерби.
Ким од Баерн е ново име што влага у комбинација, овој е џин и карпа, би го земал без око да ми трепне, бетон е за лигава.

Друга работа Жоао Кансело е понуден, нека дое слободно, нека се тепаат бековите кој попрво да игра, ме боли кур. Џанго на Дармијан му беше резерва лани, овој Димарко со тоа гзињата не може поише од 60 минути да изигра и ми влага у филмови дека е Марадона, Аугусто ако не дое штопер најверојатно таму ќе игра цело време, така да нека дое Кансело малце да ги разбуричка, а и јак играч е реално, топ бек е, сеа малце е пичка у душа и нешто глуми лудило ко да ја измислил позицијата али ќе го спржи Демонот со еден опасен поглед и зарипнат глас.

Овој Арнаутовиќ штеточина жива мајке ли му га набием негова, одбил Турција, одбил Фиорентина, одбил на мајка му пичката, ухлебан, оди избркај го сеа, што кур ли мислеа лани кога го зимаа. Од него зависи нов шпиц дали ќе се зима. Нека не форсираат толку на продажба на Карбони, нека не бидат ненормални еднаш у живот, остај го човекот нека биде 3-4 напаѓач, знае да игра фудбал, знае да покрие на 1-2 позиции, остај го дај му шанса, со глава гарантирам дека ќе биде боље од Арнаутовиќ. Демек немало кај да игра у оваа формација на Инзаги, жими таско, нека игра у напад со уште еден до него, коа ќе бркаме офанзива нека игра позади 2та напаѓачи, они запнале ќе го шиткаат сеа у Марсеј, јакиот клуб Олимпик Марсеј што се распаѓаат на секои 3 месеци, ќе се чудиме после коа ќе експлодира и ќе стане играчиште. Меси и Скалони се ретардирани што го бираат за Аргентина покрај толку офанзивци нивни, големиот Интер со прекалени квалитетни екстра класа голден селекшн на напаѓачи ќе го шитка за да може да го земе на позајмица тој сперматозоидот Гудфридсон од Џенова или некое друго шугле глупо.
Мартинез голманот завршен, Тареми завршен, Зиелински објавен.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom