- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.981
- Поени од реакции
- 116.680
Жива среќа не игра Манчестер Јунајтед во лигава иначе готови ќе бевме.
Џохохохонтра.Стварно ме мрзи да барам, мислам беше Ио, ама нека се пријави кој го прогласи Фратези за флоп. Имам едно грмехехехе за него.
Не. За другите се согласувам, ама за Фратези не. Сега првава година ќе ја игра така со влегување од клупа. Кога ќе добие повеќе прилика да стартува ќе видиш дека е одличен играч.
Извињавај, сепак Џонтра бил. Знаев дека некој имаше пишувано бисери за него.Џохохохонтра.
Сега ќе дојде ќе не испцуе и ќе пише дека не мислел така малце бил нервозенИзвињавај, сепак Џонтра бил. Знаев дека некој имаше пишувано бисери за него.
Стварно ме мрзи да барам, мислам беше Ио, ама нека се пријави кој го прогласи Фратези за флоп. Имам едно грмехехехе за него.
Ја мрчев бе, мада ако цепидлачиме веќе, сеуште е резерва на Миктаријан и далеку од прв тим. Али нека цепа вака, си ги користи шансите.ne be nikoj, nema sansa, zasto bi, ne igrase mnogu toa klasika e kaj Inzagi, dur da legne na sistem dur da nauci sve na treninzi.
Vrijaza od igrac e za ova site bevme svesni, za tranzicijata nasa izmislen, mnogu e brz so topka i plus znae da dava golovi i da asistira, mnogu pametno igra so i bez topka, poln pogotodk i ovoj i Zielinski za sledna, strasno dobra sredina sklopija na dolg rok i A i B tim.
Добро, Сашко Коцев е неприкосновен, најнезаменлива алка од средината на Симоне, дури и туракот и Барела повеќе ги ротира од него.Ја мрчев бе, мада ако цепидлачиме веќе, сеуште е резерва на Миктаријан и далеку од прв тим. Али нека цепа вака, си ги користи шансите.![]()
Михтаријан поише личи на Обафеми Мартинс него на Коцев али ајде. Ист Рос Гелер е Михтаријан бе, у грда и рапава верзија.Добро, Сашко Коцев е неприкосновен, најнезаменлива алка од средината на Симоне, дури и туракот и Барела повеќе ги ротира од него.
Искрено не гледам кој друг тим е кадарен да влезе у серија победи до крај, ние да имаме 4 кикса и да земе титула. Плус, на фудбалов што го играме, тешко ми е и да замислам 4 порази до крај.Чиста поезија е фудбалов што го играат у моментов, дури и со толку ротации сите сфаќаат што како и пред се зашто.
Многу битна победа, следна ни е со Аталанта кои вечерва играат со Милан, со најак состав така да ќе бидат и они уморни, али ова ни е некоја потенцијална сопка така да многу беше битно на тој меч да одиме со 9 плус во однос на јуве и утакмица мање. Следно коло играат јуве гостува кај Наполи, Милан со Лацио гости, ние понеделник со Џенова дома, потенцијално може дополнително да се одлепиме тоа коло ама ајде тогаш за тогаш ќе се мисли, worst case сценарио следен викенд со исто текми влагаме и плус 9, у случај да кикснеме со Аталанта, или плус 10, најидеално, плус 12.
Многу битни следни 2 со други зборови, се создава простор апла да се одлепиме и да имаме многу мирен крај на сезона со простор за многу ротации и шанси за други фудбалери ко што беше случај денес.
Абе да не искомплицираме нешто беспотребно, да не ни се поклопат коцки повреди мовреди, 2 брзи кикса па да не фати мала паника, ама сеа за сега такво сценарио не изгледа на изгледно, ама па кој кур, секоја шанса за одлепување треба да се користи, прва прилика ни е Аталанта, втора следниот викенд каде има шанси јуве да не победи.Искрено не гледам кој друг тим е кадарен да влезе у серија победи до крај, ние да имаме 4 кикса и да земе титула. Плус, на фудбалов што го играме, тешко ми е и да замислам 4 порази до крај.
Овој Манчестер не е закана, ама Манчестер плус тие два тројца ... Е тоа е друга приказна.Жива среќа не игра Манчестер Јунајтед во лигава иначе готови ќе бевме.