Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Барела мастерклас.

Ова се бара, и кога не играме добро пак да постигнуваме голови и да имаме поволен резултат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па не играме уопште лошо, таман е за сигурна победа без многу многу замарање.
Сменет е пристапот на последниве 2-3 утакмици, веќе не летаат безглаво у напад, порезервирано се игра, противникот има малце поише простор за игра со што се отвараат шанси за контри и полуконтри.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Рутинска победа, без многу замор после меч против Барселона.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.834
Posle takva tekma so Barsa, top pobeda, rutinska, lani posle liverpul ne postoevme na teren. Pobeda bez primen gol, bez sansa za gol na protivnikot, poise od ova ne ni mozam da pobaram iskreno, toa sto se ocekuvase toa i go dostavija.

Sega ima nedela dena do slednata so Fiorentina kade konecno i Lukaku ke bide vo kombinacija, situacijata na tabela e takva sto mora da se odi i tuka na pobeda, iako generalno gledano onaa tekma po Fiorentina e najbitnata vo ovoj del od sezonata, Plzen doma.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Подобро вакви интервенции него како мртовец со поглед да се гледа топката како иде во аут или гол.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Не бе искрено Ханда го газат годините, не е тој истиот од пред неколку години а не беше воопшто лош голман.

Моментално го гледам како многу пасивен, се поткрепа многу на искуство(од типот) а бе шутирај од таму колку сакаш, не влегува ова знам јас имам искуство, и кога ќе видиш бАААМ ГООООЛ, и тек кога ќе ја прави таа мртвата фаца демек што кур да правам ионака ова не се бранеше ми доаѓа да го убијам, па пичка ти матер барем фрли се.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.386
Поени од реакции
11.853
Не бе искрено Ханда го газат годините, не е тој истиот од пред неколку години а не беше воопшто лош голман.

Моментално го гледам како многу пасивен, се поткрепа многу на искуство(од типот) а бе шутирај од таму колку сакаш, не влегува ова знам јас имам искуство, и кога ќе видиш бАААМ ГООООЛ, и тек кога ќе ја прави таа мртвата фаца демек што кур да правам ионака ова не се бранеше ми доаѓа да го убијам, па пичка ти матер барем фрли се.
Во моментов ова што го пружи се вика немање рефлекс, а не пасивност. Кога го гледам како брани, ме потсетува на Борко Ристовски кога се фрлаше пред време на секој шут.
Јас прв го бранев овде кога го напаѓаа Стефан и останатите, ама му помина времето него како стартер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.914
Поени од реакции
116.299
Сарма беше добар голман на времето, али исто така цела кариера е алиби голман, у стилу ќе фати 2-3 невозможни и на крај све ќе посере со некој пацерски примен гол. Очаен на нафрлени и долги топки, т.е. линијаш, прејак пеналџија, мислам го држи рекордот за одбранети пенали, али највеќе од се што ме нервираше е што пола голови што ги примаше ги проследуваше со поглед. Моментално и тие добрите работи што ги поседувал порано му се изгубија ради годините така да не смее да припари веќе меѓу стативи. Башка откако брани Онана има некоја друга енергија во екипава, таков е цигото цело време им збори, ги бодри, башка топ игра со нога.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.233
Поени од реакции
10.294
Исто доста позитивна работа по мене со седнувањето на Ханда на клупа е капитенската лента кај Шкринијар, едноставно не сакам и не можам да го замислам Барела за капитен. Уште да сака да продужи договор и се е кул.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Де бе како го гледате Барела како непријател не ве разбирам стварно. Преку кур ако пафта со рацете, и мене тоа ме нервира ама очигледно на соиграчите не им смета толку многу. Пафтање и галамење за доброто на екипата, не е у стилот на Лукаку или Роналдо рецимо - зошто не ми подаде мене.

Таков е живчан и нервозен, ама дечкото ни е најдобар играч и екипава не може да се замисли без него, прав мотор и сите акции у напад идат преку него.
Да Броз можда е најбитен у градењето и почнувањето на акцијата ама у противничка половина Барела е главен. Комплетен везњак, модерен, све има буквално, еден од најдобрите у лигава со сигурност ако не и најдобар. Па и надвор од Калчово, ретки се тие везњаци што се поквалитетни од него.

Не замарајте толку многу пошто ќе плачеме колективно како зајци ако случајно биде продаден некогаш. А ако не се среди ситуацијава со клубов кај и да е ќе дојдат Реал, Сити мити, Ливерпул, Челзи и компанија. Измислен е за вакви екипи.

Многу сме гадни као фан база тоа е 700 пати дискутирано, одма наоѓаме ситни замерки за играчите и ги гориме, ете Ханда ќе го памтиме на 40 години што примил стоечки голови иначе претходно што бранеше како ѕвер тоа нема врска ќе го заборавиме дека сам ја држеше екипава у мртва бантер ера.
Ретко кој играч останал имун на критики од големите фанови на Интер.

Неам проблем и Миланчо да е капитен, некако по став заслужува да е, плус ова е добар момент да му се даде до знаење дека е многу битен играч и дека треба да продужи договор. Не можам да замислам сценарио каде би не одбил и би си отишол зимоска за ситница или летоска без пари. Не е таков човек. На Интер е сега да му напраат добар договор и да го заклучат.
Он, Броз и Барела нека бидат капитени. И Гери тука некаде нека се мотка, и тоа е битно копиле и потенцијален ѕвер у најава. Мада тоа е само на хартија пошто очигледно Дамброзио е капитенот на екипава.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.914
Поени од реакции
116.299
Мада тоа е само на хартија пошто очигледно Дамброзио е капитенот на екипава.
Дамбо е најлуд лик на свет, летоска против Лугано играме пријателска, прва у предсезона, и пошо ниеден првотимец не играше он беше капитен, сместа смени профилна на ФБ кај што е сликан со капитенската лента. Едноставно сонува братот, алфа и омега во екипа, кога е на терен подеднакво е штетен за двете екипи. Врие.

Kajgana Shop

На врв Bottom