Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Два директни дуели, во две кола, со директни конкуренти да ги изгубат ќе биде чудо ако психолошки не се сруши цел тим.
Сега се крши сезоната, не само со резултати, туку и ментално.
Мах какво кршење на сезона. Јас не верувам во тоа.
Значи имаме за играње уште 14 натпревари во три месеци. Исто и конкурентите може да паднат во депре. Не се Ман Сити па да изгазат се до крај.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Јас мислам рано е да кажеме дека ни пропаѓа сезоната ако изгубиме денес.
Ако победиме на заостанатиот со Болоња, пак сме први. Од јаките екипи ни остануваат само Јуве и Рома додека Наполи и Милан допрва треба да играат меѓу себе. Пак сме фаворити според мене, само си ја комплицираме ситуацијата.
На психолошкиот момент се мисли, еве второ дерби со директен конкурент за титула ако го изгубиме ќе потонеме ментално. Лаутаро неможе гол да даде веќе долго време а знаеме дека не користи ни 10% од потенцијалот што го има.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
На психолошкиот момент се мисли, еве второ дерби со директен конкурент за титула ако го изгубиме ќе потонеме ментално. Лаутаро неможе гол да даде веќе долго време а знаеме дека не користи ни 10% од потенцијалот што го има.
Знам на што се мисли ама не е ова ПЕС. Има време, ќе ги огрее и нив сонце. Нема у депресија да паднат до Мај колективно. Уште еден-два натпревари вака и после ќе дигнат форма.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Барела го опипува дното да види дали е доволно цврсто, директна замена му беше само Сенси, вака сеа ќе не освежи Весино со малку подлабоко дно...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.232
Поени од реакции
13.159
Брозович со пасовиве задње време само за у барса е ама не оваа,барса на Пеп!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.163
Поени од реакции
10.110
Санчез исто не мора, што има да се замараат да дадат уште еден.

Kajgana Shop

На врв Bottom