Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.166
Поени од реакции
10.112
Не знам, ја да сум Де Фрај и Џеко нема да искочам да играм у второ. Нека играат тие што знаат.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.997
Резил. Ако прашуе некој колку пари чини Влаховиќ да му кажете колку скудетото на интер годинава. Ќе ме умре оној смрденион лаутаро женицата у пичка да му ја ебам. Не се појави на теренот у прва постава го пишале.
Сите се срање денеска бај д веј. Се да му ебам ја на лаутаро.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.445
Поени од реакции
7.726
Де Фрај што им подари гол на Милан и сеа на Наполи, моќниот Де Фрај што ќе се тепала цела Европа да го земе на фри-трансфер и ќе лапал мрсна плата... Ако продолжи вака ни Леванте нема да го земе, боље Ранокија да играше на негово место да му ебам ушлето.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.997
Да не ја ебе сестра му на коментаторов на Арена овој циганов Осимен,све да му изнаебам и на него!?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Па брат ги ремети одбранава на интер ко лукаку на спид. Срамота, магариња ги напраи и де фрај и шкриниар!
Автоматски споено мислење:

Се наапав една штека цигари ќе испукам сеа со кафето на полувреме. Лаутаро сестра тиии!!!

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Почна овој Де Фрај да се уфилмува дека е јак, очигледно Раиола му кажал дека следна година ќе игра во ПСЖ со Меси и компанијата па мисли завршил со Интер, да му ебам фацата смрдена у пичка.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Смрдлето Де Фрај има Вратислав Грешко сезона. Сам ја посра цела сезона на клубот. Нема дерби да не направи некој кикс. Нека го продадат на крај на сезона, да не му ја гледам веќе вечно исплашената фаца.
Ако изгубат денес, титулата можат да ја спакуваат и да ја испратат на адреса на Милан или Наполи. Уствари како е тргната сезоната, можеби и во Торино, што би било just :facepalm:
Ова значи дека, сезоната ни зависи од Спалети being Спалети. Да се надеваме дека нема да изневери.

И да, Инзаги, колку треба да си слеп за да не приметиш дека Џеко-Лаутаро едноставно не функционираат заедно. Го има Санчез во животна форма, дај му еден старт на дерби. Тврдоглав лик.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.940
Поени од реакции
23.752
Јас мислам рано е да кажеме дека ни пропаѓа сезоната ако изгубиме денес.
Ако победиме на заостанатиот со Болоња, пак сме први. Од јаките екипи ни остануваат само Јуве и Рома додека Наполи и Милан допрва треба да играат меѓу себе. Пак сме фаворити според мене, само си ја комплицираме ситуацијата.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Нема никаква хемија помеѓу Лаутаро и Џеко. Не ми текнува кога последен пат едниот создал шанса за другиот.
Џеко е премногу спор за било кој партнер, не ствара никаков простор.
Овој играч може да даде само тап-ин голови, и ништо повеќе. Само сетете се каква само хемија имаше помеѓу Лукаку и Лаутаро и ќе ви стане јасно каде е проблемот. Џеко нема сила веќе да игра ни 20мин на ниво, го гледам на 15мин веќе уморен... а и премногу го форсира Инзаги, премногу, ќе го умре на теренот.

пс. Ди Марко ми стана нај антипатичен лик во овој моментален Интер.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.313
Bod ako uspeeme da izvadime denes toa kje bide kako da sme pobedile.
Ja od poodamna imam primereno za De Vraj, tipot e neprepoznatliv godinava za razlika od lani.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.997
Да не ќе им дае лаутаро гол на болоња? Да знам да го уплатам? Му ебам тоа фризот умрен.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
пс. Ди Марко ми стана нај антипатичен лик во овој моментален Интер.
Димарко е единствен добар играч на Интер у првото полувреме.

Џеко многу се извлекува назад и после нема сила да тргне напред. Треба Лаутаро тоа да го игра, да се отвара за пасови и да игра со топката поише.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Тешко да ја свртиме оваа, тврда екипа се овие Наполи а опасни се од контра ако се отвориме премногу.

Подаривме гол, инаку никогаш немаше да ни дадат од игра. Јебига, бркајте барем бод сега. Тоа е максимумот што може да се надеваме.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Јас мислам рано е да кажеме дека ни пропаѓа сезоната ако изгубиме денес.
Ако победиме на заостанатиот со Болоња, пак сме први. Од јаките екипи ни остануваат само Јуве и Рома додека Наполи и Милан допрва треба да играат меѓу себе. Пак сме фаворити според мене, само си ја комплицираме ситуацијата.
Два директни дуели, во две кола, со директни конкуренти да ги изгубат ќе биде чудо ако психолошки не се сруши цел тим.
Сега се крши сезоната, не само со резултати, туку и ментално.

Kajgana Shop

На врв Bottom