Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.121
Поени од реакции
10.031
Па секако ќе требаше да се донесе замена, пошо Сенси нема играно за Интер 1 година. Ниту го рачуна некој за жив у тимов, нит па заменил некого.

EDIT: Еднаш влезе 5та замена и се повреди, па игравме со играч мање (против Сампдорија ако не се лажам).

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Ако си одат и Сенси и Весино, тогаш сигурно некој ќе дојде на нивно место.

Нормално е да сакаат да одат некаде каде ќе играат редовно пред светско, имаше и Инзаги изјава дека ако е до него не би ги пуштил, ама дека има разбирање за ситуацијата.

Плус, мора барем една полусезона да изигра Сенси некаде ако сакаме да биде возможно да се продаде.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Па секако ќе требаше да се донесе замена, пошо Сенси нема играно за Интер 1 година. Ниту го рачуна некој за жив у тимов, нит па заменил некого.

EDIT: Еднаш влезе 5та замена и се повреди, па игравме со играч мање (против Сампдорија ако не се лажам).
Да не заборавиме, еднаш се повреди и на загревање пред утакмица.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Греота е Сенси бе, играчиште е ама штета што најверојатно телото не може да му поднесе висок напор и затоа секогаш е повреден. Да гледаме да извадиме максимум од оваа ситуација пошто очигледно за него нема место во тимов. Јас мислев тоа е резултат на методите на Конте и Пинтус и тие прејаки физички тренинзи, мислев кај Инзаги порастеретено и полесно ќе биде ама не. Во послаб тим каде послабо се тренира верувам дека ќе успее.

У Сампдорија има 2-3 интересни играчи на кои може да се обрне внимание и да проба да се донесат. Тој Торзби го фалат, јас не сум го забележал многу многу, наводно сме заинтересирани за него. Некој го спомна и на темава пред некој ден. Микел Дамсгард е мојот човек од Сампа, нека го земат него одма, крило е ама штакурац нека игра бек или у навала. Истотака и Аугело левиот бек и Аудеро голманот ама веќе земавме играч на таа позиција. Уствари кој ги ебе со овие имиња.

Има многу скандинавци у лигава, не знам кој и од каде ги носи ама има доста позитивни критики за нив низ медиумиве што ќе сретнам. Треба да се обрати пажња на нив.
И оние тројца италијанци од Сасуоло нека ги земат одма. Скамака, нашето дете Распадори и тој Фратези жутиот. Нека ринат.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Денес со Гаљардини (плеј), Видал и Весино на средина. Така најавуваат медиумиве ... да си отворам пиво уште сеа најпаметно.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Каква проклетија ....

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Аман бе
Автоматски споено мислење:

Нека земат некој 40 годишен сеа на позајмица пошто ова делува како обнова на повредата и сигурно 2 месеци пак дури се врати кореа .. практично средина на март, а со оглед на тоа што и алексис е стаклен ништо чудно се на грб на џеко и лаутаро да падне

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.671
Поени од реакции
790
И по Сенси, Кореа.
Истото тргнав да го пишувам...

Сатриано отиде, Кореа "отиде" на месец/месец ипол.... Алексис е стаклен, и после репрезентации увек се враќа повреден...

Остануваат Лаутаро и Џеко.

Спремете се за Перишиќ да е замена за Лаутаро/Џеко и некој 17 годишен пубертетлија од младинци да убацат.

И да, со глава стигна овој голови да дава (168цм) за да ни биде мука дека у форма бил кога се повредил (знам, кобам)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Да се потсетиме уште еднаш на срамните експертизи дека Лаутаро требаше да биде заменет со Тучо Кореа само за да остане десен бек, инаку многу тешката позиција за да се најде адекватна замена.
@Чекич уште форсира дека тој што ќе продадел напаѓач на сметка на десен бек бил глупак, или не дај боже Горилаз, како да не навива за тим кој цела деценија игра со умрени бекови. Како да го нема пцуено Кандрева со години, како да нема уживано во игрите на големиот Џонатан.

Само една работа да ти кажам, Роналдо Луис Назарио Де Лима Најголемиот, лани во текот на сезоната изјави: замислете да игравме јас и Хакими во ист тим!

Значи Роналдо Луис Назарио Де Лима Величенствениот навечер пред спиење си замислувал каква перверзија би била кога тој играл да го имал Хакими во тимот, а да не спомнуваме со кого се нема играно. Значи не рече: замислете јас и Лаутаро да бевме тандем! Или јас и Ромелу Болинголи Менама да му е*ам првиот допир Лукаку, да игравме заедно.

Ете толку вреди Хакими. Нити Лаутаро ниту Лукаку ќе бидат најдобри на своите позиции, Хакими да. 3-5-2 играме што не се може без саглам бекови, а играме со Ди Марко и се надеваме дека на Дензел ќе му тргне. За ова ние што го играме многу поважни беа тие продори по десната страна отколку кој ќе ја турне во мрежа.

Сето тоа на страна, од оваа перспектива мене ми делува како Мората и Перо да знаеле одамна дека нема да можат да го спречат трансферот на Лукаку, па затоа кренаа рачна на Лаутаро. По секоја логика Лаутаро беше прв за продавање: најмногу можеше да се заработи на него во смисла на капитал гејнс, подолго беше во клубот, веќе придонесе со нешто, додека Хакими само што дојде и експлодираше и имаше да даде многу во следните години и пак да биде продаден за висока сума, и на крајот затоа што е полесно да најдеш замена за напаѓач отколку за десен бек (види Кореа и Дензел) иако се разбира и двата се даунгрејд.
Кореа 30 мил и нула импакт, Дамфрис 14 мил. статистика скоро иста како Хакими. Стварно многу тешка позиција да се најде замена. Хехехеуехухеххехе

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Истото тргнав да го пишувам...

Сатриано отиде, Кореа "отиде" на месец/месец ипол.... Алексис е стаклен, и после репрезентации увек се враќа повреден...

Остануваат Лаутаро и Џеко.

Спремете се за Перишиќ да е замена за Лаутаро/Џеко и некој 17 годишен пубертетлија од младинци да убацат.

И да, со глава стигна овој голови да дава (168цм) за да ни биде мука дека у форма бил кога се повредил (знам, кобам)
Тоа би значело ди марко "крилест бек" :(

Kajgana Shop

На врв Bottom