Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.126
Поени од реакции
10.046
Како да сме сериозни кога Дамброзио се чува со Винисиус..

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.067
Спори сме во транзиција и Реал има доволно време да се намести во одбраната. Нема шанси така да ги пробиеме.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Цело време ни влага играч меѓу одбраната и средниот ред и некој од втор план на Реал влага позади измеѓу Перишиќ и Бастони, ни прават вишок.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Одамна не сум видел Интер вака многу длабоко во 16ник да се брани, незнам што мислат кога им даваат волку простор, и се бранат внатре во 16ник со 5-6 души.
Знам со Аталанта вака почнаа да се бранат, Малиновски им закуца 2 гола како од шала. Не се другите играчи како нашите, да неможат асална топка да шутнат, поготово ако тоа е Крос.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
14 шута и 58% проценти посед, на почеток апла по сериозни и подобри, за Тони Крос со лева да не отвори од никаде Иако играме одличен фудбал за око и тимот делува фантастично на моменти (читај Рома) ги немаме тие искусни World Class играчи кој им треба многу малку да те решат ко шо не реши германецов.Модрич , Касемиро и Крос не утнаа пас ... 8 години играат заедно со 3 титули во Лига Шампиони за разлика од Чалканоглу кај што месец дена гази за да го снема денес.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Многу е лошо ко ќе не дајш гол после 30-40 минути интензивен притисок, концентрацијата ептен им падна на крајот, да се играше уште 5 минути примавме гол сигурно.

Играта е таа, нормално си носи ризици назад, ама полошо е што пак немаме завршен пас/реализација напред. Некако како и да се под импресии од Бернабе, сè некако порадо се вовлекуваат со топката и пуштат пас назад отколку да повлечат кон напред, па и шутнат.

Се надевам дека ќе ги спастри Инзаги за второто.

Иначе она фрлањето на Барела во шеснаесетник најмногу ме изнервира, и на то мислам ко ќе велам дека судиите во Серија А им прават лоша услуга на сите италијански клубови со лесните пенали, воопшто не му беше избегана топката да се фрли, и сигурен сум дека ќе имаше подобра прилика ако одеше по неа, отколку шо имаше шанси да добие пенал.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.580
Мора да признаете топ пас на Чалханоглу во 20 минута директно во дефанзивец на Реал наместо во празно за лесен гол на Барела...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Далеку сме од некој сериозен ЛШ квалитет моментално али ваквите настапи па макар биле квалитетни само 45-60 минути може доста позитивно да се одразат на домашното првенство каде со ваков пристап лесно би ги газеле просециве.

Иаме квалитет да се надигруваме до некоја граница али неаме искуство што е и нормално, ако ништо друго барем не се срамиме и лично за мене, све што ми требаше сезонава е европска пролет после 10 години никаква пролет.

Ме боли кур, само да не се повреди некој.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.126
Поени од реакции
10.046
И вака за другар да прашам, зашто Лаутаро не игра?

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.126
Поени од реакции
10.046
Не може да е ваков ропак. Па уште кога ќе почнете да ги величите на форумов :D Демек најдобри се кај нас, па значи дека се фактор у фудбалов.

Kajgana Shop

На врв Bottom