Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.627
На 6 од 8.
Не многу, точно. Ама за некој кој е изричита желба на тренерот пошто го познавал одамна, и е платен 30 милиони евра, очекувам да нема проблем при прием на топка и при подавање и играње со истата.
Не верувам у него дека ќе се издвои од просекот што сме го имале години наназад со исклучок на Лаутаро, Лукаку, Санчез и Џеко.
Со Верона влезе резерва
Со Сампдорија влезе резерва
Со Болоња почна и го повредија одма
Со Шахтјор влезе резерва
Со Сасуоло прв пат стартер.

Тоа е целата одисеја, 4 кратки настапи и еден натпревар како стартер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Уреду е, сум погрешил, него еве го моментот на тоа кога трчаат повеќе од противниците

1633278515401.png

Толку од квазиекспертизата на стек и дека тоа нешто значи у овој спорт, значи, ама не и дека тимот физички е одлично подготвен.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.672
Поени од реакции
790
За Кореа напнавте, ѕверка е дечкото, многу сличен на Лаутаро со боље градба и дриблинг, а веројатно послаб финиш иако со Верона топ беа 2та гола.

Со Шахтјор му ја симна со нокти дедоно што им бранеше иначе еврогол ќе беше и дискусијава овде околу него ќе беше дека веќе ги вратил парите дадени за него.

Тенка е границата другари.

И на двајцава аргентинци им треба класична 9ка до нив ко Џеко, Лукаку/Икарди претходно, така барем мене ми делува.

Толку е постот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.099
Уреду е, сум погрешил, него еве го моментот на тоа кога трчаат повеќе од противниците

Прегледај го приврзокот 308951

Толку од квазиекспертизата на стек и дека тоа нешто значи у овој спорт, значи, ама не и дека тимот физички е одлично подготвен.
Не те разбирам, една утакмица е репер дека поише трчање од противникот е лошо и погубно? Па не постои екипа што секогаш ќе победува бе идиот. Ја сум скроз убеден дека со надтрчување на екипите ќе собереме еден куп бодови и во случаи кога ќе бидеме лоши на терен, едноставно во секој спорт е така, преовладува физичката надмоќ.

Дека треба да праи апгрејд Инзаги тоа е факт, не сме совршени, ама сеа за сеа е ок и ме радува моментот што покажуваме шампионски менталитет во повеќе наврати. Да кликне само врската меѓу средината и одбраната и таман ќе бидеме, реално се уште сме најквалитетна екипа во Италија. И ме радува ептен што Инзаги сфаќа кога има згрешено и реагира со навремени измени, не чека 80 минути за да смени играч што е лош на терен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.099
"Inter sada igra drugačiji nogomet nego podn Conteom, više napadaju i sviđa mi se jer više rizikuju. Edin Džeko u nekim stvarima ima više kvaliteta od Romelua Lukakua i možete vidjeti rezultate. Inter nije postigao 20 golova u šest utakmica punih 50 godina", kazao je Di Canio, dodavši:

"Inter nije ništa izgubio odlaskom Lukakua i to je očigledno, jer je u šest ligaških utakmica već postigao 20 golova. Kada vidim koliko se žali za odlaskom Lukakua, dođe mi da zaplačem. On nije jedan od onih igrača koji plijeni svojim nogometnim umijećem i može biti funkcionalan samo u nekim ekipama. Da je prošle godine u Interu bio Duvan Zapata umjesto Lukakua, Inter bi opet osvojio Scudetto, možda s nekoliko golova manje. Nedostaje mu 7-8 stvari da bi postao veliki igrač. Posjeduje malo nogometne inteligencije i vrlo malo intuicije u šesanestercu. Džeko čini da ekipa igra bolje, vrlo je raznovrstan i radi stvari koje Romelu nije radio. Kažu da se velike ekipe oslanjaju na sjajne igrače, a Lukaku uopće ne nedostaje Interu. On je veliki igrač, ali ne i šampion", zaključio je čuveni italijanski nogometaš u razgovoru za Il Giornale.

Знае да биде директен господинот Ди Канио, точно од збор до збор.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.194
Поени од реакции
10.213
Вреди да биде награден за неговиот нов Борха Валеро стил.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
"Inter sada igra drugačiji nogomet nego podn Conteom, više napadaju i sviđa mi se jer više rizikuju. Edin Džeko u nekim stvarima ima više kvaliteta od Romelua Lukakua i možete vidjeti rezultate. Inter nije postigao 20 golova u šest utakmica punih 50 godina", kazao je Di Canio, dodavši:

"Inter nije ništa izgubio odlaskom Lukakua i to je očigledno, jer je u šest ligaških utakmica već postigao 20 golova. Kada vidim koliko se žali za odlaskom Lukakua, dođe mi da zaplačem. On nije jedan od onih igrača koji plijeni svojim nogometnim umijećem i može biti funkcionalan samo u nekim ekipama. Da je prošle godine u Interu bio Duvan Zapata umjesto Lukakua, Inter bi opet osvojio Scudetto, možda s nekoliko golova manje. Nedostaje mu 7-8 stvari da bi postao veliki igrač. Posjeduje malo nogometne inteligencije i vrlo malo intuicije u šesanestercu. Džeko čini da ekipa igra bolje, vrlo je raznovrstan i radi stvari koje Romelu nije radio. Kažu da se velike ekipe oslanjaju na sjajne igrače, a Lukaku uopće ne nedostaje Interu. On je veliki igrač, ali ne i šampion", zaključio je čuveni italijanski nogometaš u razgovoru za Il Giornale.

Знае да биде директен господинот Ди Канио, точно од збор до збор.
Овој коментар искрено беше шок за мене. Комплетно неочекувано.
СС Ди Канио не е фан на играч по потекло од Конго. Кој би рекол. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom