Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.198
- Поени од реакции
- 46.439
Секако дека се лаги, погоре само имаш пишано дека им било само изговор тоа, и тоа го верглаше со години и години до ден денешен ... очигледно, александар девееспрва знаел шо уствари се дешава у позадина, го пробил системот.Па хејтот беше едно 2 год пред да се донесат играчиве кои си ги напишал.
Автоматски споено мислење:
На Син нема да му реплицирам, 200 глупости и лаги ми пишал. ФФП не постоело сум пишувал. Окс уреду е.
Не се фаќај буквално, нормално дека ффп си стоело тука, ама кога е Интер у прашање све тоа бил изговор непробиен од никого, освен од ацедевеескец и пар други. Да го прашаш да ти објасни како бе друже аце тоа бил само изговор, ете мене не ми е јасно, логичен одговор, јер аце91 добро стоел со логиката, тешко дека ќе добиеш. Од коа го правам уствари муабетов со тебе на оваа тема, пола декада еј : ))), еднаш не си објаснил на форумов што сакаш да кажеш со тоа а и стварно ама најстварно ми е чудно како ти ова си го пробил а редовните бесачи на јајца од медиуми у Италија никад не успеаа во истото. Импресивно.
Пак тој дека кинезиве носеле играчи ...Па хејтот беше едно 2 год пред да се донесат играчиве кои си ги напишал.