Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Коа сме кај напаѓачи, Еспозито во Базел 3 натпревари 3 гола и 1 асистенција.
2 од 3 пати во тимот на неделата.
Се надевам ќе се се разигра во швајцарија

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.919
Поени од реакции
23.648
Коа сме кај напаѓачи, Еспозито во Базел 3 натпревари 3 гола и 1 асистенција.
2 од 3 пати во тимот на неделата.
Се надевам ќе се се разигра во швајцарија
Не му гине уште една позајмица догодина.
Инаку имаше и две асистенции во Конференциска лига против Ујпешт и учествуваше во акцијата за вториот гол.
Истотака го имаме и Малеш во Базел ама он најверојатно ќе биде користен како Капрари пред неколку сезони.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.961
Поени од реакции
15.191
Треба да го задржат сатриано дури и да се донесе турам. Џеко е стар нема да може да издржи високо темпо. Џеко/турам, лаутаро/инсиње е предобра комбинација, иако не очекувам да се реализира. Овие 4 со подршка од уругваецот за на добиени натпревари или во куп е супер комбинација за нападот. Се разбира на крај ќе завршиме со санчез и пинамонти ама убаво е да се фантазира.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.919
Поени од реакции
23.648
Треба да го задржат сатриано дури и да се донесе турам. Џеко е стар нема да може да издржи високо темпо. Џеко/турам, лаутаро/инсиње е предобра комбинација, иако не очекувам да се реализира. Овие 4 со подршка од уругваецот за на добиени натпревари или во куп е супер комбинација за нападот. Се разбира на крај ќе завршиме со санчез и пинамонти ама убаво е да се фантазира.
Ама од друга страна не е паметно да се чува Сатриано како петти напаѓач. Подобро да иде во некој клуб на позајмица каде би имал минутажа па догодина директно прв тим кога ќе си оди Лаутаро. :D

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Само мене ми изгледа дека овој Турам како Леао ќе испадне на крај?

Го немам многу гледано ама премногу себичен ми делува и доста топки губи со тоа дриблизните непромислени.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Раиола 2 играчи убаци за Де Фрај да продужи договор. :icon_lol:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.919
Поени од реакции
23.648

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.136
Поени од реакции
46.156
Баш вчера прочитав еден добар твит за тоа зашто многу играчи на Раиола се поврзани сл Интер

Прегледај го приврзокот 304094
Не мора да значи, Де Вриј и Хамшик се класичен пример за тоа, best case сценарио за нас е дека ќе се покажат добро и ќе лапаат нови ( побогати ) договори, што исто е win сценарио за дебелкото. Вчера читам и во дилот со Инсиње е вмешан, си ебал мајката ...

Како и да е, за мене све што не е Запата и под 30ка е добро да дојде тука, Турам е играч со голем потенцијал, за неговите физички предиспозиции одлично се движи на терен, дефинитивно може да игра во системот на Инзаги зашто Менхенгладбах едно време користеа и 352 формација во бундес така да нема да му е ова нешто ново. За висината делува доста тактички флексибилно зашто го играат и крило во 4231 формација, у секој случај, мене ми е боља опција од 40м за Запата кој еве го пак се повреди на месец дена, лани исто мака мачеше со повреди пола сезона, 31 ќе полни сезонава, џабе ќе главиме со некој кој прашање е и сеа како ќе игра, а сигурно више за 2 години ќе е бајаги паднат у форма.

1629450607642.png 1629450768832.png

Kajgana Shop

На врв Bottom