Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.346
Поени од реакции
11.777
Кога јадев гомна дека 5 денари не им се даваат и дека работат на тоа самите да правиме пари, па потоа да трошиме, ме распнавте. ФФП МФП.
Муабетот беше дека може да вметнат некако 40-50кк(еден играч) и да го убрзаме процесот, со мал ризик нормално. Да нема тресенки со Емполи во последно коло. Ама не, не било можно тоа.

Мислам дека ситуацијата е 5 пати полоша од тоа што си мислиме. Има да продадат 2ца летово, па наредното повторно истите драми.
Ваљда не верувате дека ќе се стопи еден играч летово и после тоа одиме повторно нагоре?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.214
Поени од реакции
46.490
Kostic ako go spakuvaat od Ajntraht bi bil poln pogodok, steta golema ako treba na ovoj roster da se zrtvuva eden igrac, najverojatno hakimi, zasto bi bile super kombo na bekovskite pozicii i dvajcava, i u globala so ovoj transfer na momentalniov roster bi se zavrsilo so pogolemi investicii i bi se investiralo cisto za klupa, kaisedofci radufci i slicno.

Ako napravi nekoja magija Bepe i uspee da gi zadrzi site glavni igraci ke si zasluzi covekot spomenik pred trening centarot iako sansite za toa se mnogu mali, da ne bese koronava i finansiskata situacija na site fudbalski klubovi, narocito pomalite, bez problem ke zemea 80m evra od celiot otpaden materijal koj go poseduvaat, a tuka go vklucuvam i turskiot kelner, sensi, majkata staklena da mu ja ebam gubi se od inter.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.771
da ne bese koronava i finansiskata situacija na site fudbalski klubovi, narocito pomalite, bez problem ke zemea 80m evra od celiot otpaden materijal koj go poseduvaat
Па да не беше корона немаше да бидеме во оваа ситуација.
Менаџментот многу се надеваше на приход од влезници со оглед на тоа дека убедливо највеќе посетеност имавме во Италија.
Тоа е и една од предностите кога си во ЛШ, а не тие 7-8 милиони награден фонд.
Ако не се лажам кога игравме со Јуве мислам дека имавме рекордна заработка од влезници, некои си 5 милиони и нешто.
Со Реал може и 6-7 ќе имаше да беше се како што треба.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.279
Поени од реакции
5.935
Одјебан од Тотенхем и Реал поради нереални барања. :D
Колку и да изгледа нелогично, ама од една страна Конте и е во право. Имаше изјава после отказот во Челзи, дека втората сезона во Челзи си погазил на принципите и затоа си заработи отказ. Клубот кога преговараат, му кажува на тренерот кои му се целите, а тој му кажува за остварување на тие цели треба да ми ги купите тие и тие играчи.Зошто на крајот секогаш тренерот ја носи одговорноста за неуспех.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.610
Значи, го зедоа Хакими за 40. Го продаваат за 80. Од тие пари плаќаат 25 за Костиќ. Им остануваат 15, кои најверојатно му ги должат на Реал, а и да не е така: сигурни сте дека само еден „капиталец“ ќе жртвуваат?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.939
Колку и да изгледа нелогично, ама од една страна Конте и е во право. Имаше изјава после отказот во Челзи, дека втората сезона во Челзи си погазил на принципите и затоа си заработи отказ. Клубот кога преговараат, му кажува на тренерот кои му се целите, а тој му кажува за остварување на тие цели треба да ми ги купите тие и тие играчи.Зошто на крајот секогаш тренерот ја носи одговорноста за неуспех.
Јаките цели, испаѓање од Шакар и БарсаБ

Последно уредено од модератор:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Не се напињај.
Сеа господинот Инзаги ќе достави триплета со Лазари,кајсидо и играчината Раду.
Доџите сад - ќе биде муабетот :D

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Последно уредено од модератор:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.610
Нет профитот го расчистивме.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ви донесе скудето после толку години, можда не го бива за во ЛШ ама да постави цврсти основи во клуб е сосема добар. Ајде баш да видиме на што ќе личите сега со Инзаги, едно е лацио па друго е интер. Си пукаа во нога од управата ваша, од коњ спаднаа на магаре (Алегри-Сари-Пирло :D), вака стабилен интер ко оваа сезона никогаш не бил, можда во време на Мурињо. Сеа тоа што Перикле во ЛШ е тиња е друг муабет :D

Kajgana Shop

На врв Bottom