- Член од
- 5 август 2007
- Мислења
- 3.588
- Поени од реакции
- 2.617
Брозовиќ сигурно. За другите не знам.Дали имаме играчи кои се во опасност да го пропуштат дербито со Јувентус ако добијат жолт денес?
Брозовиќ сигурно. За другите не знам.Дали имаме играчи кои се во опасност да го пропуштат дербито со Јувентус ако добијат жолт денес?
Neli gledas prvotimecot Galjardini go odmara za pobitnio natprevar zaedno so Sancez imat odmor.Дали имаме играчи кои се во опасност да го пропуштат дербито со Јувентус ако добијат жолт денес?
Само не знам дали ако добие жолт ќе го пропушти мечот со Јуве или тој во купот со Фиорентина.Брозовиќ сигурно. За другите не знам.
Да не треба да стартува со нив?Neli gledas prvotimecot Galjardini go odmara za pobitnio natprevar zaedno so Sancez imat odmor.
Судијата?Се разбира ако некој не направи глупост, глупоста е црвен картон.
Поголема е веројатноста Видал.Судијата?
Глава нека крши, само Брозо и Барела да се тука.Поголема е веројатноста Видал.
Oвај спојлеров од 2008 ти е ставен, и до ден денеска на секое твое мислење го отворам. Имам однос со него изградено. Love/Hate relationship.Очекувано максимално деструктивно на средина , ќе биде тегавење цела и ќе се надеваме на Лула да измислат шанса за гол.Еднаш да го старташе Сенси еј ...бар еднаш. Исто ме интересира како ќе изигра Дармиан на лева страна .