Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.193
Поени од реакции
13.047
Не гледа Интер титула додека ова малоумново створење брозович игра прва постава.
За галјардини па да не праам муабет...

И да,ако дојде некоја добра понуда летоска за лаутаро без никакво колебање треба да се прифати.
Се претвори и он у ретко одбивно и ретардирано копито!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Не гледа Интер титула додека ова малоумново створење брозович игра прва постава.

И да,ако дојде некоја добра понуда летоска за лаутаро без никакво колебање треба да се прифати.

Daj link be :)

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718

Daj link be :)

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
35 минути ниедна шанса.
против Специја.
Очајна игра ама Лукаку на почеток имаше 100 постотна шанса кога му подаде Лаутаро, човеков се блокира на зицери не знам што кур му е...

Еден играч нема да двои од сивилово на терен да му ебам Конте мртвиот со тоа 'Браво Гаљааа'

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
Procitani kako selski bukvar, ja svarno neznam, da ne cekaat greska na protivnikot.
Svarno ne go razbiram igranje to na Galjardini protiv vakvi ekipi, nemam nikakva funkcija, ni prostor otvara, ni znae da podade, ni da se otvori, ednostavno se krie pozadi igrqvlcite.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Очајна игра ама Лукаку на почеток имаше 100 постотна шанса кога му подаде Лаутаро, човеков се блокира на зицери не знам што кур му е...
Aj не трескај глупости сеа. Секоја шанса и шут кон гол од Лукаку што нема да влезе ќе ја гледаме ко зицер?
100 постотна шанса жими кур.

Kajgana Shop

На врв Bottom