- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.343
- Поени од реакции
- 11.765
Не се брукај бе.Толку сме за жалење,дури судиите се решија да ни подарат гол...чист фал беше од Видал.....и со судиска помош сме катастрофални
Не се брукај бе.Толку сме за жалење,дури судиите се решија да ни подарат гол...чист фал беше од Видал.....и со судиска помош сме катастрофални
Ona ako не беше фал јас престанвам фудбал да гледам...ела јас и ти да играме онака да те фатам со двете раце да видиш дали нема фал да побараш...чист подарок првиот голНе се брукај бе.
Абе нне ми се прави поштен. Од Перо со Парма не беше? Па гледам се искинаа другиве членови во Сериа А пишување дека сме оштетени.Ona ako не беше фал јас престанвам фудбал да гледам...ела јас и ти да играме онака да те фатам со двете раце да видиш дали нема фал да побараш...чист подарок првиот гол
А ако пишуваат во Серија А, значи така е?Абе нне ми се прави поштен. Од Перо со Парма не беше? Па гледам се искинаа другиве членови во Сериа А пишување дека сме оштетени.
Бидејќи Хакими беше 3 метри офсајд пред да стигни таму....ова по старите правила е офсајд..по новите правила од сезоната 2016-2017 не е бидејќи тој ѓуптинот од Торино кога ја смири топката се смета како нова акцијаДобро, зошто му требаат 5 минути на главниот судија да оди сам да провери дали е пенал или не?
Во ред тоа, туку не знам зошто ги чека ајваните од Вар собата толку долго. Гледаш дека не можат да одлучат, оди и види ебате...Бидејќи Хакими беше 3 метри офсајд пред да стигни таму....ова по старите правила е офсајд..по новите правила од сезоната 2016-2017 не е бидејќи тој ѓуптинот од Торино кога ја смири топката се смета како нова акција