Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Pazete sea izmeni na Konte, kje vadi spic, sto posto.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не се брукај бе.
Ona ako не беше фал јас престанвам фудбал да гледам...ела јас и ти да играме онака да те фатам со двете раце да видиш дали нема фал да побараш...чист подарок првиот гол

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.539
Повеќе од нас кои навиваме за Интер, страда само овој Синго од Торино, паѓа по цел терен како покосен, го маваат со копачки во гради, го газат, го сопнуваат, му подместуваат грб кога е во скок, го шутираат кој стигне и каде стигне :pos:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Ona ako не беше фал јас престанвам фудбал да гледам...ела јас и ти да играме онака да те фатам со двете раце да видиш дали нема фал да побараш...чист подарок првиот гол
Абе нне ми се прави поштен. Од Перо со Парма не беше? Па гледам се искинаа другиве членови во Сериа А пишување дека сме оштетени.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.740
Пет замени има господинот, средината не му функционира, он мења 2 централни бекови, и еден страничен. Ериксен и Наинголан да се глупи ако останат во Интер после Јануари.
Без разлика дали денес ќе победи или не, Конте мора што побрзо да се избрка. Ма да, тешко дека ќе се деси ова...
Автоматски споено мислење:

Абе нне ми се прави поштен. Од Перо со Парма не беше? Па гледам се искинаа другиве членови во Сериа А пишување дека сме оштетени.
А ако пишуваат во Серија А, значи така е?
Чист фаул беше тоа, ептен падна одма после пеналот иначе со сигурност судеше прекршок.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Чист пенал за Интер поголем од тој на Торино и нема да го свири, срамота...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.539
Добро, зошто му требаат 5 минути на главниот судија да оди сам да провери дали е пенал или не?

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Добро, зошто му требаат 5 минути на главниот судија да оди сам да провери дали е пенал или не?
Бидејќи Хакими беше 3 метри офсајд пред да стигни таму....ова по старите правила е офсајд..по новите правила од сезоната 2016-2017 не е бидејќи тој ѓуптинот од Торино кога ја смири топката се смета како нова акција

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.539
Бидејќи Хакими беше 3 метри офсајд пред да стигни таму....ова по старите правила е офсајд..по новите правила од сезоната 2016-2017 не е бидејќи тој ѓуптинот од Торино кога ја смири топката се смета како нова акција
Во ред тоа, туку не знам зошто ги чека ајваните од Вар собата толку долго. Гледаш дека не можат да одлучат, оди и види ебате...

Kajgana Shop

На врв Bottom